Реклама

🏍 Harley Davidson створила бренд електричних мотоциклів LiveWire

Перший мотоцикл покажуть вже цього літа.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🏍 Harley Davidson створила бренд електричних мотоциклів LiveWire
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🏍 Harley Davidson створила бренд електричних мотоциклів LiveWire
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Перший мотоцикл покажуть вже цього літа.

LiveWire від Harley Davidson

Компанія Harley-Davidson оголосила, що підрозділ електромотоциклів стане повноцінним окремим брендом LiveWire, про це повідомляє The Verge. Новий бренд матиме свій власний модельний ряд та індивідуальне позиціонування. Перший електричний мотоцикл LiveWire мають презентувати на Міжнародній виставці мотоциклів, яка відбудеться 8 липня цього року.

Наразі ще немає точної інформації щодо продукції компанії, однак за чутками вартість першого мотоцикла може сягнути до $30 000. Експерти гадають, що через таку ціну LiveWire може мати багато проблем, оскільки є значно вигідніші пропозиції за меншою ціною. Крім того, за цю ж вартість можна придбати повноцінний електрокар, наприклад, Tesla Model 3.

Читайте також: 😲 Користь карантину: 5 історій про самоізоляцію видатних людей за власним бажанням

Як повідомляє TechCrunch, річна виручка Harley Davidson впала майже на 24% минулого року в порівнянні з попереднім роком. Компанії навіть довелось звільнити понад 700 людей літом 2020 року.

Минулого року компанія показала? Harley-Davidson випускатимуть електричні велосипеди — концепт свій перший електровелосипед — Serial 1.

За зовнішнім виглядом він загалом нагадує класичний велосипед. Він матиме чорний колір рами, білі колеса та шкіряне сідло пофарбоване у коричневий. Дизайн базується на вигляді першого мотоциклу компанії, на честь якого й назвали велосипед.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...