Реклама

✍🏻 Microsoft презентувала новий шрифт інтерфейсу Windows 10

Це оновлений варіант вже відомого шрифту.
Čytaty latynkoju
✍🏻 Microsoft презентувала новий шрифт інтерфейсу Windows 10
  1. Головна
  2. Техно
  3. ✍🏻 Microsoft презентувала новий шрифт інтерфейсу Windows 10
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Це оновлений варіант вже відомого шрифту.

Новий шрифт Windows 10

Нещодавно компанія Microsoft презентувала новий шрифт інтерфейсу Windows 10 за замовчуванням під назвою Segoe UI Variable. Це оновлений варіант класичного шрифту Segoe, який раніше протягом довгого часу використовували в операційній системі Windows і інших застосунках компанії.

У Segoe UI Variabl вдосконалили сприйняття тексту малих розмірів та значно покращили його контури, що дозволяє плавно масштабувати шрифт і використовувати його з різними розмірами дисплеїв користувачів.

Читайте також: 📺 Історія Netflix. Як змінити правила гри та стати головним стрімінгом планети

Спочатку шрифт створили для використання з розміром 9pt (12px), однак він втрачав виразність при використанні з великими розмірами та був нечітким з маленькими розмірами.

У Microsoft зазначили, що в новій тестовій збірці Windows 10 використовують Segoe UI Variable для деяких елементів і ще продовжують адаптувати його для інших візуальних частин операційної системи.

Наприкінці минулого місяця компанія оголосила, що з наступного року в Microsoft Office за замовчуванням буде новий шрифт. Протягом 14 останніх років у програмі використовували Calibri. А вже скоро базовим шрифтом стане Times New Roman. Крім того, користувачам пропонують обрати на вибір один з п’яти нових шрифтів: Bierstadt, Grandview, Seaford, Skeena і Tenorite.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...