Реклама

🚘 Citroën створила електричний мікромобіль для кур’єрів

Продажі розпочнуться вже цього літа.
Čytaty latynkoju
🚘 Citroën створила електричний мікромобіль для кур’єрів
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🚘 Citroën створила електричний мікромобіль для кур’єрів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Продажі розпочнуться вже цього літа.

Мікромобіль від Citroën

Компанія Citroën представила електричний мікромобіль My Ami Cargo, створений спеціально для кур’єрів. Про це повідомляє Autoua. Автівка призначена для комерційного транспортування товарів.

Машина розрахована на одну людину та має понад 400 літрів простору для перевезення вантажу масою до 140 кілограмів. Замість пасажирського сидіння в салоні розташований модульний бокс, який може перевозити вантаж.

Читайте також: 🔞 «Я оголююсь за гроші»: як працює OnlyFans — реальний досвід  

Вертикальна панель у салоні відокремлює зону водія від вантажного відсіку. Вона розташована так, аби забезпечити достатній простір для людини та вантажу. Крім того, Citroën пропонує додаткові аксесуари для машини, аби модифікувати її за власними потребами — допоміжні відділи чи сітки.

Запас ходу мікромобіля становить до 75 кілометрів. Автівку можна повністю зарядити від стандартної розетки за три години. Максимальна швидкість автомобіля складає 45 кілометрів на годину. Розміри машини — 2,41 метра в довжину, 1,39 метра в ширину і 1,52 метра у висоту.

Продажі мікромобіля розпочнуться у червні цього року. Спочатку автівка продаватиметься у Франції за ціною €7 390. Однак у рамках доступного електротранспорту в країні машину можна буде придбати зі знижкою — за €6 490.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...