Реклама

🎧 Винайшли навушники, що сканують мозок та допомагають концентруватись протягом дня

Також навушники можуть пропонувати пісні, аби підвищити свою увагу.
Čytaty latynkoju
🎧 Винайшли навушники, що сканують мозок та допомагають концентруватись протягом дня
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎧 Винайшли навушники, що сканують мозок та допомагають концентруватись протягом дня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Також навушники можуть пропонувати пісні, аби підвищити свою увагу.

Навушники Neurable

Стартап Neurable винайшов навушники Enten, які можуть відстежувати активність мозку людини. За словами розробників, їхній прилад допоможе краще керувати часом.

Навушники від Neurable допомагають визначити, як та коли ви найкраще працюєте, дозволяючи звести до мінімуму відволікаючі чинники. Пристрій аналізує мозкову активність користувача та допомагає оптимізувати активність роботи.

Аби переглянути свою активність достатньо відкрити спеціальний застосунок Neurable, який з’єднується з системою через Bluetooth. Програма використовує алгоритми машинного навчання й визначає, коли мозок концентрується, а коли відволікається.

Навушники Neurable

Також пристрій відстежує, як часто ви рухаєтеся, п’єте воду чи навіть просто посміхаєтесь. Усі ці чинники впливають на продуктивність протягом дня.

У Enten використовуються 16 датчиків, які вбудовані в тканину амбушури та фіксують активність мозку за пульсаціями певних точок на вухах і голові, отримуючи розширені показники електроенцефалограми.

Навушники Neurable

Читайте також: 🔞 «Я оголююсь за гроші»: як працює OnlyFans — реальний досвід  

Аби бути сконцентрованішим навушники пропонуватимуть вам пісні. Як зазначають самі розробники, Neurable Enten дозволять працювати більш ефективно й уникнути емоційного вигорання.

Крім того, навушники мають й інші функції — шумопоглинання, управління музикою спеціальними жестами та багато інших можливостей. На одному заряді навушники можуть працювати до 12 годин. Ґаджет доступний у трьох кольорах — чорному, білому та оливковому.

Наразі Neurable Enten можна попередньо замовити на платформі з краудфандингу Indiegogo за $199. Продажі планують розпочати вже у травні наступного року, тоді ціна збільшиться до $399.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...