Реклама

🎧 В Spotify запустили передплату на подкасти. Поки тільки у США

Однак в Україні досі не запустили навіть звичайні подкасти.
Čytaty latynkoju
🎧 В Spotify запустили передплату на подкасти. Поки тільки у США
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎧 В Spotify запустили передплату на подкасти. Поки тільки у США
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Однак в Україні досі не запустили навіть звичайні подкасти.

Передплата на подкасти в Spotify

Відтепер користувачі Spotify у США можуть оформляти різноманітні платні підписки на подкасти. Наразі така передплата доступна на обраних авторів, які роблять бонусний контент для підписників та відмовились від реклами.

Вже скоро усі інші автори, і не тільки в США, зможуть також пропонувати особливу передплату для своїх слухачів. Усі шоу й надалі будуть абсолютно безкоштовними — платним буде додатковий контент.

Протягом перших Spotify не збиратиме грошей за підписки, однак автори мають сплачувати комісію за проведення транзакцій через сервіс Stripe, який є партнером платформи. Вже у 2023 році Spotify збиратиме комісію в розмірі 5% за використання функції платних підписок.

Передплата на подкасти в Spotify

Платний контент на сервісі позначатимуть значком замка. Після розблокування користувачі перейдуть на сторінку з подкастами на сайті Anchor. Також автори подкастів можуть додавати посилання на особливий контент безпосередньо в описі епізодів.

Однак оформити передплату на подкаст через застосунок не можна — це буде доступно лише у вебверсії. Це зробили для того, аби не платити 30% комісію сервісам як-от Apple Store та Google Play.

Щоправда, коли з’являться підписки на подкасти в Spotify в Україні — ще невідомо. Сервіс почав працювати в країні влітку минулого року, однак з того часу досі не працюють деякі функції.

Читайте також: 👋🏻 Як Siri: Spotify створить свого власного голосового помічника

Про Spotify

Якщо ви запитаєте будь-якого користувача Spotify, за що він любить сервіс, то ви точно почуєте у відповідь «механізм рекомендацій». Програмні алгоритми платформи надзвичайно швидко визначають ваші музичні смаки і формують дуже точні автоматичні плейлисти згідно з вашими уподобаннями. Сервіс постійно пропонуватиме вам нових артистів, про яких ви могли навіть й не чути раніше.

Алгоритми Spotify відомі не лише цим — компанія інвестує багато грошей у нейромережі та штучний інтелект, які не лише вгадують ваш настрій, але й намагаються його формувати на основі того, що ви самі хочете слухати, а також відомостей про механізми в людському організмі, які керують нашим настроєм.

Окрім того, Spotify можна користуватись цілком безкоштовно.

Безкоштовна підписка працює лише з рекламою та має певні обмеження:

  • Ви не зможете ввімкнути конкретну пісню — доступне лише випадкове програвання альбому чи плейлиста (shuffle)
  • При цьому, перемкнути трек можна лише 6 разів на годину
  • Слухати музику можна лише онлайн — викачування треків недоступне
  • Кожні кілька треків програвання перериватиметься голосовою рекламою
  • Знижена якість програвання — бітрейт не вищий за 128 kbps

Окрім того, є й інші тарифи — Premium, Family Premium, Premium for Students та Duo Premium. Ціна складає від $2,5 до $7,99.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...