Реклама

📈 За рік карантину виручка OnlyFans зросла на 553% — до $390 млн

За рік кількість користувачів сервісу збільшилась на 100 мільйонів.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📈 За рік карантину виручка OnlyFans зросла на 553% — до $390 млн
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 📈 За рік карантину виручка OnlyFans зросла на 553% — до $390 млн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За рік кількість користувачів сервісу збільшилась на 100 мільйонів.

Виручка OnlyFans

OnlyFans — це сервіс для перегляду унікального матеріалу, фото чи відео, від авторів за передоплатою. Ця платформа особлива популярна серед авторів контенту — викладачів, фітнес-інструкторів та інших творців. Однак найбільше тут людей, які оприлюднюють свої оголені світлини та відео за гроші. Сервіс популярний як серед любителів, так і серед професіоналів — моделей та порнозірок.

Пандемія COVID-19 суттєво вплинула на розвиток платформи — за рік авдиторія сервісу збільшилась з 20 до 120 мільйонів користувачів, більшість з яких саме платять за контент.

Загалом останній рік став особливо успішним для платформи виручка OnlyFans зросла на 533% до £281 млн ($390 млн).

Сума транзакцій в OnlyFans за фінансовий рік збільшилась в сім разів, до £1,7 млрд ($2,36 млрд), а прибуток до сплати податків — майже в дев’ять разів, з £6 млн ($8,3 млн) до £53 млн ($73 млн).

На думку багатьох експертів, якщо платформа вийде на публічні торги, то її ціна може скласти кілька мільярдів фунтів стерлінгів, що зробить сервіс однією з найдорожчих технологічних компаній Великої Британії.

У сервісі також зазначили, що понад 300 користувачів заробили на OnlyFans понад $1 млн.

OnlyFans виплачує 80% прибутку авторам, а решту забирає собі. Наразі платформа має майже 1 мільйон авторів. Можна навіть підрахувати, скільки можна потенційно заробляти на сервісі.

Наприклад, якщо у вас 5 тисяч передплатників та ціна на ваш обліковий запис становить $4.99, то ви можете щомісяця отримувати від $249 до $1 247.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...