Реклама

🏋️‍♀️ Як мешканцям великого міста знаходити час для тренувань?

Čytaty latynkoju
🏋️‍♀️ Як мешканцям великого міста знаходити час для тренувань?
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🏋️‍♀️ Як мешканцям великого міста знаходити час для тренувань?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Цього літа встигнути потренуватися в Києві стане простіше. У червні мережа фітнес-студій для зайнятих hiitworks відкриває 2 нові локації — на Оболоні та Позняках. На честь відкриття пропонують знижки до 50% на абонементи в майбутні студії та безкоштовні тренування вже зараз.

Фітнес для зайнятих

«У мешканців великого міста немає зайвого часу, щоб витрачати його на шлях до залу чи тривалі заняття без результату. Сучасний фітнес має знаходитися поруч та давати результат за короткий час. Допомагати долати повсякденний стрес, робити людей здоровішими та продуктивнішими», — пояснює концепцію фітнесу для зайнятих співзасновник мережі Ярослав Сойніков.

Як і всі студії hiitworks, нові локації надають можливості для тренувань навіть людям зі щільним графіком. Студія на Оболоні відкриється у новому бізнес-центрі Smart Hub Obolon біля метро Мінська. Студія на Позняках розташується у житловому районі біля метро та ТЦ «Піраміда». Це вже друга локація мережі на лівому березі.

Більше 20 видів занять, де за 45 хвилин надають прораховані за таймером комплекси вправ з різноманітним навантаженням. Заняття проходять індивідуально та в малих групах під контролем тренера, який контролює техніку вправ.

Знижки для «ранніх пташок»

Хоча бізнес зіткнувся з відчутними складнощами через локдаун, команді hiitworks вдалося мобілізуватися та продовжити курс на розширення мережі. Тепер самі прагнуть підтримати всіх бажаючих тренуватися — надають знижки на абонементи і майже два місяці безкоштовних тренувань.

До 30 квітня на абонементи в студію на Оболоні діє знижка до 45%, на абонементи в студію на Позняках — до 50%. За акційним абонементом вже зараз можна безкоштовно займатися в hiitworks online, а після локдауну — у будь-якій з 9 чинних студій мережі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...