Реклама

💣 У Німеччині сапери приїхали знешкодити гранату. Це була секс-іграшка

На щастя цю гранату не довелось знешкоджувати.
Čytaty latynkoju
💣 У Німеччині сапери приїхали знешкодити гранату. Це була секс-іграшка
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 💣 У Німеччині сапери приїхали знешкодити гранату. Це була секс-іграшка
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На щастя цю гранату не довелось знешкоджувати.

Секс-іграшка граната

Німецьких саперів викликали через знайдену в лісі гранату. Їх викликав бігун, який знайшов сумку з імовірною бомбою у лісі Пассау, поряд із кордоном Німеччини з Австрією та Чехією. Про це повідомляє The Guardian.

Спочатку вони не могли зрозуміти, що це за вид зброї — граната була зроблена з гуми. Вже потім фахівці визначили, що це лише копія гранати. Крім того, поряд із «вибухівкою» знайшли ще лубрикант і презервативи — це зовсім спантеличило саперів.

Секс-іграшка граната

Вже потім вони детальніше перевірили знахідку та виявили, що це секс-іграшка, стилізована під гранату. Існують цілі колекції вібраторів та інших іграшок для дорослих, зроблених у вигляді зброї.

Нещодавно у Європі був інший курйозний випадок, коли викликали помилково викликали експертів. Раніше цього місяця мешканців житлового будинку у Польщі налякала загадкова істота на дереві — це був круасан.

Читайте також: 🤔 Тест: наскільки добре ви розбираєтесь в українських новинах

Страшний круасан у Кракові

Організація з захисту тварин у Кракові отримала дуже незвичайний виклик — налякані мешканці одного з будинків повідомили про загадкову істоту, яка заховалась на дереві коло будинку.

За словами мешканки будинку, люди протягом декількох днів не відкривали вікна, бо вони боялись, що ця істота залізе до них. Через деякий час до будинку «із загадковою істотою» приїхали рятувальники. Вони залізли на дерево й виявилось, що це був круасан.

Страшний круасан у Кракові

Співробітники припустили, що хтось викинув круасан з вікна, аби погодувати птахів, однак випічка застрягла на дереві.

Організація цілком спокійно відреагувала на цей виклик та закликала мешканців будинку та міста бути обережними та повідомляти про будь-які події, де тваринам може знадобитись допомога.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...