Реклама

🤑 На Сицилії продають будинки за €1 — вже втретє такий розпродаж

Цього разу продають понад 900 будинків.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤑 На Сицилії продають будинки за €1 — вже втретє такий розпродаж
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🤑 На Сицилії продають будинки за €1 — вже втретє такий розпродаж
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Цього разу продають понад 900 будинків.

Житло у Італії

Через спалах вірусу туризм знаходиться у кризовій ситуації по всьому світові, проте це особливо відчувається саме в Італії, оскільки більша частина прибутків країни базується саме на сфері туризму.

Саме тому, аби якось відновити інтерес до мандрів, нерухомість в Італії продають лишень за €1. У червні минулого року таку інціативу створили? В Італії продають будинки всього за €1 в комуні Чінкуефронді в регіоні Калабрія. На початку цього року нерухомість продавали? В Італії продають будинки за €1 (знову!) й у місті Троїна.

Відтепер до цього проєкту долучилось місто Кастільйоне-ді-Сицилія — житло у Італії можна придбати лишень за €1.

Загалом у рамках розпродажу планують продати 900 будинків. Ціна нерухомості залежить від стану житла. Будинки знаходяться у старій частині міста на східному узбережжі Сицилії коло вулкану Етна.

Житло у Італії

Раніше це було дуже популярним містом, однак з часом люди почали покидати його. У 1900-х роках населення складало 14 тисяч осіб, а зараз менш ніж 3 тисячі.

Нам потрібно врятувати величезну архітектурну спадщину, сповнену історією. Зрештою занадто багато людей виїхали, залишивши після себе купу старих мальовничих будинків, багато з яких навіть належать до епохи Відродження

Антоніо Камарда, мер міста

Ціна деяких будинків сягає до чотирьох тисяч євро. Якщо одне житло матиме особливий інтерес, то на нього влаштують аукціон.

Читайте також: 📺 Що робити, якщо взагалі немає новин: Повільне телебачення з Норвегії та його глобальний феномен

Що для цього потрібно

Якщо ви хочете придбати таке житло у Італії, то вам необхідно буде звернутись до мерії міста та повідомити про свої плани. Вам треба розповісти, як саме ви хочете відновити будинок. Ремонт житла треба зробити менш ніж за три роки.

Крім того, необхідно оформити страховий поліс на суму €4 000. Відтак власник нового будинку може сплачувати лише за ремонт житла, а нерухомість він отримує майже за безцінь.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...