Реклама

🤪 У США відбулась «Битва Джошей» — все почалось з мему

У рамках битви зібрали гроші для дитячого госпіталю.
Čytaty latynkoju
🤪 У США відбулась «Битва Джошей» — все почалось з мему
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤪 У США відбулась «Битва Джошей» — все почалось з мему
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У рамках битви зібрали гроші для дитячого госпіталю.

«Битва Джошей»

У американському місті Лінкольн (штат Небраска) пройшла «Битва Джошів», де сотні людей, на ім’я Джош зібрались аби вирішити, хто з них матиме право на своє ім’я.

Все розпочалося з того, що чоловік, на ім’я Джош Свейн, створив чат із декількома сотнями Джошами та запропонував поборотись за носіння імені. Він запропонував, що ім’я матиме лише один та додав координати битви й обрав дату. За тиждень до «Битви Джошів» він нагадав про свої плани.

«Битва Джошей» Мем

Сам організатор битви не очікував, що хтось відреагує на його задум. Врешті на заклик приїхало декілька сотень Джошів — усі приїхали за координатами та були готові битись за своє ім’я. Опівдні розпочалась сутичка для якої завчасно обговорили правила.

Вже потім відбулась дуель поміж автором битви Джоном Свейном та іншим Джоном Свейном. Як зброю вони обрали гру «Камінь, ножиці, папір». Не будемо робити спойлер, але скажемо, що переміг Джон Свейн.

«Битва Джошей»

На заході були люди з іншими іменами, але вони були лише вболівальниками.

Вже коли протистояння завершилось всі обрали переможця — п’ятирічного Джоша Вінсона-молодшого. Хлопчик отримав титул «Король Джош» — картонну корону та пояс переможця.

Варто зазначити, що автор оригінального повідомлення зібрав понад $10 тисяч, які направлять у фонд дитячого госпіталя, а вже під час битви він організував збір їжі для організації, яка допомагає нужденним.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...