Реклама

🥰 Disney створила робота дитини Ґрута з «Вартових галактики»

Він вміє ходити та навіть танцювати.
Čytaty latynkoju
🥰 Disney створила робота дитини Ґрута з «Вартових галактики»
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🥰 Disney створила робота дитини Ґрута з «Вартових галактики»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Він вміє ходити та навіть танцювати.

Робот Ґрут

Компанія Disney спроєктувала невеличкого робота Ґрута, який буде присуній у розважальних парках. Робот завбільшки 76 сантиметрів може самостійно пересуватись, рухати кінцівками та виконувати багато інших дій.

За словами розробників, цей проєкт розпочався приблизно три роки тому. Особливість цього робота у тому, що він пересувається на двох ногах. Наразі вже існують схожі технології руху роботів, однак розробники намагаються створити нову платформу, аби робот міг автономно пересуватись.

У створенні допомагав один з інженерів Boston Dynamics. Для робота Ґрута конструктори взяли каркас нестандартної форми — у ньому мало бути місце одразу для декількох двигунів.

Читайте також: ☄️ 8 найкращих фантастичних серіалів про космос — добірка

Також всередині робота можна знайти більш ніж 50 механізмів рухів.

Каркас також має декілька порожнин, аби повітря проходило через корпус та охолоджувало техніку всередині. Ґрут створює невеликий чутний шум, однак він повністю перекривається звуком мови через динамік.

Робот Ґрут

Коли саме такі роботи з’являться у розважальних парках — наразі ще точно невідомо. Однак у компанії зазначили, що вже скоро вони планують розпочати масове виробництво роботів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...