Реклама

🤩 NFT на базі Mastercard компенсує викиди вуглецю

За допомогою блокчейн-платформи Mastercard Provenance покупець може вибрати більш екологічний стаканчик кави або екологічну футболку.
Čytaty latynkoju
🤩 NFT на базі Mastercard компенсує викиди вуглецю
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤩 NFT на базі Mastercard компенсує викиди вуглецю
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За допомогою блокчейн-платформи Mastercard Provenance покупець може вибрати більш екологічний стаканчик кави або екологічну футболку.

Рішення Mastercard

Компанія Mastercard увімкне відстеження вуглецевого сліду, що допоможе клієнтам компенсувати викиди вуглецю шляхом своїх покупок.

Це стане можливим завдяки рішенню від Mastercard Provenance на основі блокчейну. За допомогою цієї платформи покупці можуть дізнатися походження продуктів і їх ланцюжка постачання.

Таким чином покупець може вибрати більш екологічний стаканчик кави або екологічну футболку. Все це буде взаємодіяти з вуглецевими кредитами, які безпосередньо пов’язані з цим продуктом і представлені NFT? Не котиками єдиними: Що таке NFT та де використовувати ці токени? та унікальним маркером.

? Що таке вуглецевий кредит?

Вуглецевий кредит — це дозвіл на виділення певного обсягу вуглекислого або іншого парникового газу. Один кредит дозволяє емісію маси речовин, яка еквівалентна 1 тонні вуглекислого газу. Компанії компенсують свої викиди, купуючи еквівалентну суму вуглецевих кредитів.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте також: 💥 Coinbase запускає проєкт з генерації ідей серед персоналу

Чому це важливо

Перехід до відстеження вуглецю слідує за висхідною тенденцією австралійських споживачів.
«Ми розвиваємо партнерські відносини з потенційними компаніями, які виробляють вуглецеву нейтральність — вуглецевий кредит. У міру того, як ми вибудовуємо ці відносини, ми можемо отримувати вуглецеві кредити у ферм. Також ми можемо додати це в наше рішення Provenance».
Ашок Венкатесваран, глава відділу цифрових активів і блокчейн APAC Mastercard.

Де використають нову технологію

Відзначають, що технологію Mastercard використають на Фестивалі письменників в Сіднеї з 26 квітня по 2 травня для компенсації викидів вуглецю від кави. Це можливо в рамках співпраці Mastercard з Fresh Supply Co. (компанія, що займається зацифруванням ланцюжка постачання).

Fresh Supply буде використовувати внутрішню технологію, в той час, як клієнтський інтерфейс C2Zero (послуги з розв’язання екологічних проблем) прикріпить квоти на викиди вуглецю до продуктів. Наприклад, квота на викиди вуглецю в розмірі 1 500 грамів додається через NFT до пакета кави.

Раніше ми вже писали, що уряд США виставить на аукціон понад $500 000 в біткоїнах.
? Уряд США виставить на аукціон понад $500 000 в біткоїнах

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...