Реклама

👨🏼‍💻 Klitschko Foundation створив перший в Україні освітній діджитал-простір — Impactum

На сайті вже доступний перший освітній проєкт.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍💻 Klitschko Foundation створив перший в Україні освітній діджитал-простір — Impactum
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 👨🏼‍💻 Klitschko Foundation створив перший в Україні освітній діджитал-простір — Impactum
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На сайті вже доступний перший освітній проєкт.

Простір Impactum

Impactum — це діджитал-платформа, де можна пройти різноманітні освітні курси. Платформа складатиметься з серії тематичних навчальних програм — проєктів для активної молоді та їхніх батьків, вчителів, а також громадських активістів.

Кожен з проєктів складатиметься з відеолекцій, подкастів, тестів та інших освітніх матеріалів. Протягом усього навчання учасники отримуватимуть зворотний зв’язок від лекторів та менеджерів проєкту, а по закінченню — сертифікат, що підтверджує набуті знання та навички.

Простір Impactum

Що є на платформі

Пілотною програмою на Impactum стане «Синергія» — безкоштовний курс про навички 21 століття для молоді, батьків, вчителів та активних громадян. Проєкт стартуватиме у травні й триватиме два тижні. Заявку на навчання можна залишити на сайті.

Які плани

Найближчим часом на Impactum з’являться проєкти у сфері молодіжного лідерства, благодійності, екології та спорту для різних цільових аудиторій — від школярів до їхніх батьків і вчителів.

Читайте також: 🤓 Іноземним університетам дозволили відкривати свої філії в Україні

Детальніше

Простір створили компанія Winner та благодійна організація Klitschko Foundation. Як зазначила директорка благодійного фонду Аліна Носенко, ідея створити простір з’явилась ще минулого року.

Ми так віддано та з душею працювали над створенням Impactum, що не віриться, що тепер кожен підліток, його батьки, вчителі та наші колеги з інших громадських та благодійних організацій за мить зможуть стати частиною величезного простору — Impactum

Аліна Носенко, директорка Klitschko Foundation

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...