Реклама

🤳🏻 monobank дозволить скасовувати онлайн-передплати через застосунок

Вже скоро нові функції стануть доступними для всіх користувачів.
Čytaty latynkoju
🤳🏻 monobank дозволить скасовувати онлайн-передплати через застосунок
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤳🏻 monobank дозволить скасовувати онлайн-передплати через застосунок
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже скоро нові функції стануть доступними для всіх користувачів.

Оновлення monobank

Як повідомив співзасновник банку Олег Гороховський у своєму Telegram-каналі, через застосунок monobank можна буде переглядати свої передплати на сервіс. Переглянути, на до яких сервісів ви додали картку, можна у меню  «Інші платежі» в розділі «Онлайн-платежі».

За допомогою застосунку можна буде заблокувати списання від сервісів — банк не переказуватиме ваші кошти. Варто зазначити, що це не повноцінне скасування передплати: сервіси можуть накопичувати заборгованість і списати все, коли ви знову почнете користуватися їхніми послугами.

Щоправда, таке блокування може спрацювати не у всіх випадках: сервіс все одно спише гроші, якщо використовуватиме інший термінал.

Крім того, в оновленні буде ще декілька нових функцій.

Гроші в подарунок

З оновленням через мобільний застосунок monobank можна буде надсилати гроші в подарунок. До переказу можна обрати особливу анімацію та додати коментар.

Читайте також: 🤩 Тепер можна стати героєм рекламного ролика monobank. Як це працює

Поповнення рахунку та інше

У оновленні також з’явиться можливість поповнювати рахунок для закордонних операторів — загалом буде доступно 714 операторів зі 145 країн. Також можна буде брати частину грошей з Банки з накопиченнями. В оновленні не забули й про депозити: можна буде робити регулярне поповнення депозитів та давати їм індивідуальні назви.

Оновлення вже доступне для користувачів банку на Android, а iOS нові функції будуть доступні протягом цього тижня. Скористатись послугами банку та дізнатись про всі його можливості можна за посланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...