Реклама

🍏 Підсумки презентації Apple: AirTags, iPad Pro, iMac з M1

На презентації окрім нової техніки анонсували навіть вихід нових застосунків.
Čytaty latynkoju
🍏 Підсумки презентації Apple: AirTags, iPad Pro, iMac з M1
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Підсумки презентації Apple: AirTags, iPad Pro, iMac з M1
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На презентації окрім нової техніки анонсували навіть вихід нових застосунків.

Підсумки презентації Apple

Вчора, 20 квітня о 20:00 за київським часом, відбулась перша презентація Apple цього року. Компанія презентувала одразу декілька нових продуктів та аксесуарів для своєї техніки.

AirTags

Про появу AirTags було відомо? iPhone 12, AirTags, нові AirPods та зарядна станція AirPower — що можна очікувати на презентації Apple ще раніше. Це особливі маячки для пошуку предметів. Їх можна розмістити на речах, які губляться й потім вони відображатимуться на мапі через застосунок Find My. Маячки також можуть подавати звукові сигнали, тому можна буде легко знайти загублений предмет.

AirTags можна кастомізувати — додавати певні зображення, текст чи навіть емодзі. Маячки можуть працювати на одному заряді до року, після чого можна самостійно замінити батарею. AirTags не можна використовувати для шпигування за іншими людьми: якщо хтось вам підкинув такий маячок, то ваш айфон про це повідомить. Ціна за один маячок становить $29 за штуку та $99 за чотири.

iMac з M1

На минулій презентації Apple показала? Apple презентувала нове покоління MacBook на базі власних чіпів — до 17 годин автономності ноутбуки на базі чіпа власного виробництва М1, а тепер презентували цілий комп’ютер. iMac буде доступний у семи кольорах? Показали можливий дизайн нових iMac — додали нові кольори.

Товщина корпусу складає 11,5 міліметра, а вага менш як п’ять кілограмів. У компанії зазначили, що цей iMac є на 85% швидше, аніж попередня модель. Стартова ціна комп’ютера: $1 299.

Читайте також: 🔧 Apple почала авторизувати приватні сервісні центри по всьому світу — офіційний ремонт техніки

iPad Pro з M1

Відтепер чіп М1 буде й в iPad Pro. Швидкість роботи основної пам’яті планшета збільшили в два рази, а її максимальний обсяг — до 2 ТБ. iPad отримав камери як у iPhone 12 з LiDAR-сканером для AR-застосунків.

Планшети можуть працювати без підзарядки до 10 годин. Ціна на 11-дюймову модель сягає $799, а на 12,9-дюймову становить $1 099.

Інші новини

Apple анонсувала? Чутки: Apple створить сервіс подкастів за передплатою запуск нового застосунку для подкастів — він працюватиме за передплатою. З підпискою можна буде користуватись програмою без реклами та просто підтримувати авторів. Також можна буде отримувати доступ до унікальних матеріалів, як-от слухати унікальні записи чи отримувати доступ до подкастів найпершим.

Також компанія показала нові iPhone 12 і 12 mini — їх зробили у фіолетовому кольорі. Ціна на телефони не змінюватиметься, а у продажі вони мають з’явитись наприкінці цього місяця.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...