Реклама

🎉 Сервіс платежів Venmo дозволив користувачам проводити операції з криптовалютами

Наразі вже розпочались перші тести.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🎉 Сервіс платежів Venmo дозволив користувачам проводити операції з криптовалютами
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🎉 Сервіс платежів Venmo дозволив користувачам проводити операції з криптовалютами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі вже розпочались перші тести.

Криптовалюти з Venmo

Відсьогодні, 20 квітня, застосунок Venmo у рамках тестового періоду дозволить деяким користувачам проводити операції з криптовалютами — купувати, продавати чи просто утримувати на рахунку. Протягом кількох наступних тижнів ця функція стане доступною для всіх. Наразі сервісом користується 70 мільйонів людей, про це передає Bloomberg.

Сервіс платежів дозволяє торгувати лише чотирма видами криптовалют: біткоїн, Ethereum, Litecoin та Bitcoin Cash. За словами старшого віце-президента Venmo Даррелла Еша багато користувачів раніше просили додати підтримку для криптовалют і вже зараз ця галузь дуже активно розвивається.

Аби користувачі були більш освідомленими щодо криптосфери, для клієнтів планують зробити декілька освітніх відео, де можна буде дізнатись більше про ризики й можливості криптовалют.

Про сервіс

Venmo — це мобільний застосунок для платежів, який є особливо популярним у США. У четвертому кварталі минулого року сервіс опрацював платежів на $47 мільярдів, що на 60% більше, аніж роком раніше.

У 2013 році сервіс придбав PayPal, одним зі співзасновників якого є уродженець України Макс Левчин. Своєю ж чергою Платформа нещодавно запустила торгівлю та здійснення платежів на сервісі за допомогою криптовалюти.

Читайте також: 😈 «Я вкрав біткоїни 94-річного дідуся з Австралії» — як працюють онлайн-шахраї в Україні. Особистий досвід

Криптовалюта з PayPal

Ліміт для операцій з криптовалютою у PayPal становить $20 000 на тиждень, хоча раніше платформа заявляла, що ця сума буде становити половину від оголошеної — $10 000.

Для забезпечення послуги PayPal отримав першу умовну ліцензію Bitlicense від департаменту фінансових послуг Нью-Йорка, одного з найбільших національних фінансових регуляторів країни.

Такий крок, за словами президента PayPal, спрямований на популяризацію криптовалют. PayPal працюватиме з центробанками по всьому світу у напрямку розвитку криптовалют.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...