Реклама

🍿 14 травня на Netflix вийде продовження серіалу Love, Death & Robots

І одразу вже анонсували вихід третьої частини.
Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🍿 14 травня на Netflix вийде продовження серіалу Love, Death & Robots
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🍿 14 травня на Netflix вийде продовження серіалу Love, Death & Robots
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
І одразу вже анонсували вихід третьої частини.

Love, Death & Robots на Netflix

Нещодавно на Reddit опублікували трейлер продовження серіалу «Любов, смерть та роботи» (Love, Death & Robots). Це було неофіційним відео, однак вже через деякий час Netflix офіційно оголосив вихід нового сезону шоу та оприлюднив відео.

Продовження має вийти вже наступного місяця — 14 травня, у п’ятницю. Очікується, що серіал складатиметься з 18 епізодів, як було й з першим сезоном.

Також Netflix анонсував вихід вже третього сезону або як його ще називають — аналогії. Третя частина шоу має вийти вже наступного року.

Читайте також: 🍿 Netflix отримав права на всі фільми Sony, які вийдуть після 2022 року

Про серіал

Перший сезон Love, Death & Robots складається з 18-ти не пов’язаних між собою анімованих епізодів. У серіалі поєдналося одразу багато жанрів: є науково-фантастичні епізоди, є комедійні чи страшні. Так само з анімацією — в деяких серіях — детальна 3D-картинка, в інших – мультяшний 2D.

Є серія, де візуальний стиль нагадує стилізацію під комікси — як у «Людині-павуці: Навколо всесвіту», а є взагалі реальні зйомки з доданими ефектами.

Шоураннером серіалу став Тім Міллер, який став автором першої частини Дедпула. А його співавтором став  Девід Фінчер – творець «Бійцівського клубу», «Соціальної мережі» про Марка Цукерберга і народження Facebook, «Загубленої» за мотивами книги Гіліян Флінн та «Дівчини з тату дракона». Для перегляду вистачить одного дня — епізоди короткі, 10-15 хвилин.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...