Реклама

💀 Дослідження: скільки треба вбивств, аби пройти GTA V

Дисклеймер: у цьому дописі можна знайти сюжетні спойлери одразу до декількох ігор.
Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
💀 Дослідження: скільки треба вбивств, аби пройти GTA V
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 💀 Дослідження: скільки треба вбивств, аби пройти GTA V
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Дисклеймер: у цьому дописі можна знайти сюжетні спойлери одразу до декількох ігор.

Вбивства у GTA V

Користувачі Reddit вирішили провести експеримент та підрахувати, скільки вбивств необхідно зробити у сюжетній лінії Grand Theft Auto V, аби повністю пройти гру. Рахували лише ті вбивства, які треба було зробити за сюжетом — тобто, без додаткових завдань, сутичок на вулицях та провокацій поліцейських.

Відтак, якщо ви хочете зберегти життя якомога більше людям в GTA V та пройти гру, то все одно треба вбити 726 людей. Варто зазначити, що якщо у сюжетній місії було декілька варіантів проходження — таємний та відкритий з перестрілкою, то під час експерименту обирали перший варіант.

У грі є декілька кінцівок в залежності від яких буде більша чи менша кількість смертей. У GTA V є три основних персонаж, за яких можна грати. Ось скільки вбивств їм доводиться робити:

  • Майкл де Санта — 172 вбивства
  • Тревор Філіпс — 258 вбивств
  • Франклін Клінтон — 295 вбивств

Варто зазначити, що найжорсткішим персонажем вважають Тревора — у нього навіть є окремі додаткові місії, де він може влаштувати масові перестрілки у місті.

У багатьох іграх шутерах розробники додають режим проходження без вбивств людей. У грі Хідео Кодзіми Metal Gear Solid V: The Phantom Pain взагалі може змінюватись сюжет від кількості вбивств.

Читайте також: 🤠 У США за грою Red Dead Redemption викладатимуть історію в університетах

Проходження Metal Gear Solid V

У Metal Gear Solid V: The Phantom Pain треба грати за спецпризначенця Снейка. Майже кожну місію можна пройти цілком таємно чи вбивши абсолютно кожну людину. Це може навіть впливати на зовнішній вигляд героя: якщо багато вбивати, він стане схожим на демона. У нього з’являється «ріг», а сам він буде вкритий кров’ю, яку не можна буде змити з тіла.

Однак навіть якщо нікого не вбивати за власним бажанням, у грі все ж є момент, де Снейку доводиться вбивати своїх побратимів. Щоправда, цей епізод є цілком виправданим і пояснюється за сюжетом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...