Реклама

💸 Браян Армстронг і перші інвестори Coinbase продали акції COIN на $5 млрд

Браян Армстронг продав близько 1,5% його частки в компанії.
Čytaty latynkoju
💸 Браян Армстронг і перші інвестори Coinbase продали акції COIN на $5 млрд
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💸 Браян Армстронг і перші інвестори Coinbase продали акції COIN на $5 млрд
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Браян Армстронг продав близько 1,5% його частки в компанії.

Акції Coinbase

CEO Coinbase Браян Армстронг і головні інвестори продали акції COIN загалом на суму майже $5 млрд. Інформація знаходиться у відкритому доступі на сайті Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC).

Браян Армстронг продав майже 750 тис. акцій за три сесії, коли ціна COIN становила від $381 до $410 (на момент написання новини курс акцій становить $344). Дохід від продажу його акцій склав понад $290 млн. Це становить близько 1,5% його частки в компанії.

Читайте також: 🤪 Майнери в Китаї добувають криптовалюту завдяки SSD-накопичувачу

Великі інвестори

Директор Coinbase Фред Вілсон продав 4,7 млн ​​акцій на загальну суму $1,8 млрд. Його колега засновник корпорації Netscape Communication Марк Андрєєссен продав 1,18 млн акцій спільно з Andreessen Horowitz і двома пов’язаними з ним організаціями. Згідно з їхніми словами, продаж цих акцій населенню — це спосіб підвищити ліквідність.

Хто придбав акції Coinbase

Біржовий фонд Кеті Вуд купив акції біржі? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд Coinbase на суму $246 млн. Загалом майже 750 тис. акцій COIN купили три флагманські фонди ARK Innovation ETF, ARK Fintech Innovation ETF й ARK Next Generation Internet ETF.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Інвестори в цілому оптимістично дивляться на потенційні результати Coinbase. Ринок криптовалюти тільки починає привертати увагу широкої публіки.

Нагадуємо, редакція Na chasi / Crypto раніше повідомляла? Підсумки прямого лістинга Coinbase на Nasdaq: що сталося у перший день, що перший день лістингу Coinbase на Nasdaq завершився ринковою капіталізацією в $85,7 млрд.

Водночас попри те, що ціна на момент закриття торгів виявилася на 13,4% нижчою за стартову, лістинг Coinbase виявився найбільшим прямим лістингом за всю історію фондових ринків.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...