Реклама

🤖 Ілон Маск: «У Tesla з автопілотом ймовірність аварії в 10 разів нижче»

Автівки з режимом безпеки також мають меншу кількість аварій.
Čytaty latynkoju
🤖 Ілон Маск: «У Tesla з автопілотом ймовірність аварії в 10 разів нижче»
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 Ілон Маск: «У Tesla з автопілотом ймовірність аварії в 10 разів нижче»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Автівки з режимом безпеки також мають меншу кількість аварій.

Безпека з Tesla

Нещодавно мільярдер та засновник Tesla Ілон Маск повідомив, що ймовірність аварії автівки компанії із включеним автопілотом є у 10 разів нижчою, аніж у звичайних машин. Це виявили під час перевірки безпеки електрокарів Tesla.

З 2018 року компанія щокварталу публікує звіти про безпеку своїх машин. Дослідники порівнюють співвідношення кількості миль за аварію з використанням автопілота і без нього.

У першому кварталі цього року зареєстрували одну аварію на кожні 4,19 мільйона миль (6,7 мільйона ​​кілометрів) пробігу з автопілотом. Без використання автопілота, але з функціями безпеки зареєстрували одну аварію на кожні 2,05 мільйона миль (3,3 мільйона кілометрів) пробігу. Без автопілота та функцій безпеки зафіксували одну аварію на кожні 978 тисяч миль (1,57 мільйона ​​кілометрів) пробігу.

Читайте також: 🚙 Автопілот Tesla врятував 8 людей від падіння дерева

А згідно з інформацією Національного управління безпеки США, кожні 484 тисяч миль (778 тисяч кілометрів) стається одна аварія. Відтак автопілот Tesla може навіть стати безпечнішим, за звичайне кермування.

Однак варто зазначити, що існує декілька видів автопілотів компанії: 1.0 і 3.0 FSD. Тому аби повноцінно дослідити безпеку автівок, необхідно порівнювати й різні системи автопілотів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...