Реклама

😱 Загадкова істота налякала мешканців будинку в Кракові. Це був круасан

Бо що може бути страшніше за швидкі вуглеводи.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😱 Загадкова істота налякала мешканців будинку в Кракові. Це був круасан
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 😱 Загадкова істота налякала мешканців будинку в Кракові. Це був круасан
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Бо що може бути страшніше за швидкі вуглеводи.

Страшний круасан у Кракові

Організація з захисту тварин у Кракові цього тижня отримала дуже незвичайний виклик — налякані мешканці одного з будинків повідомили про загадкову істоту, яка заховалась на дереві коло будинку.

За словами мешканки будинку, люди протягом декількох днів не відкривали вікна, бо вони боялись, що ця істота залізе до них. Також жінка зазначила, що це імовірно може бути «лагуна», а потім вона згадала правильне слово — «ігуана». Співробітник центру дещо скептично віднісся до цієї теорії.

Наразі у Кракові досить прохолодно, тож рептилія не могла б вижити у місті. Щоправда, у центрі допустили, що це могла б бути ігуана, яка випадково вибралась на волю з будинку. Також був варіант, що це прилетів хижий птах, який за якоюсь причиною затримався на дереві.

Страшний круасан у Кракові

Читайте також: 🤔 Тест: наскільки добре ви розбираєтесь в українських новинах

Через деякий час до будинку «із загадковою істотою» приїхали рятувальники. Вони залізли на дерево й виявилось, що це була ані ігуана, ані птах. Це був круасан. Співробітники припустили, що хтось викинув круасан з вікна, аби погодувати птахів, однак випічка застрягла на дереві.

Організація цілком спокійно відреагувала на цей виклик та закликала мешканців будинку та міста бути обережними та повідомляти про будь-які події, де тваринам може знадобитись допомога.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...