Реклама

🤩 Polygon подарує $40 млн майнерам ліквідності на Aave

Polygon прагнуть зробити DeFi доступним за допомогою технологій масштабування Ethereum.
Čytaty latynkoju
🤩 Polygon подарує $40 млн майнерам ліквідності на Aave
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤩 Polygon подарує $40 млн майнерам ліквідності на Aave
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Polygon прагнуть зробити DeFi доступним за допомогою технологій масштабування Ethereum.

Колаборація Polygon з Aave

Команда дочірнього блокчейну Ethereum Polygon виділила 1% всіх токенів MATIC на суму $40 млн для виплат винагород майнерам ліквідності Aave. Це було зроблено в надії залучити користувачів у свою мережу. Про це пишуть Polygon у себе в блозі.

Polygon займається масштабуванням в мережі Ethereum. Він використовує власний алгоритм Proof-of-Stake для швидких і менш витратних транзакцій в Ethereum.

Polygon буде використовувати протокол Aave, щоб «зробити DeFi доступним для кожного за допомогою технологій масштабування Ethereum, незалежно від розміру капіталу».

Як заявляють розробники, Aave — це протокол з відкритим вихідним кодом. Користувачі можуть надавати та брати в борг криптоактиви. Також вони можуть отримувати відсотки за надані криптоактиви зі змінною або стабільної процентною ставкою. Загальна заблокована вартість Aave становить понад $6 млрд, і це один з найбільш широко використовуваних протоколів кредитування в DeFi.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте також: 🤩 Криптоентузіаст віддав €1 млн від торгівлі BTC політичній партії в Німеччині

Як будуть роздавати винагороду

У блозі вказано, що роздача токенів MATIC пройде у два етапи: Polygon виплатить 0,5% від загальної емісії в період з 14 квітня 2021 року по 14 червня 2021 року. Решту 0,5% емісії віддадуть з 14 червня 2021 року по 13 квітня 2022 року. У кожному етапі роздадуть по $20 млн винагороди.

Партнерство Polygon з DEX

Партнери Polygon — децентралізовані біржі (DEX) Quickswap і Comethswap. Вони запропонували додаткові бонуси.

Quickswap виділяє 3% від загальної кількості токенів (30 тис. QUICK, що еквівалентно понад $5 млн). Користувачі будуть заробляти відсотки від токенів Aave, винагороди MATIC Liquidity Farming, винагороди QUICK LP, а також комісію за об’ємну торгівлю.

Comethswap виділяє 2% від загальної кількості токенів (20 тис. MUST, що відповідає $3,5 млн) у вигляді винагороди за майнінг??‍? Майнінг криптовалют: як саме це працює і скільки можна заробляти? ліквідності. Користувачі можуть отримати процентний дохід, токен MATIC, токен MUST Mining. Також учасники можуть отримати ексклюзивні NFT космічних кораблів для видобутку в грі.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...