Реклама

Онлайн-сервіс кредитування LoviLave: переваги та відмінності

Čytaty latynkoju
Онлайн-сервіс кредитування LoviLave: переваги та відмінності
  1. Головна
  2. Новини
  3. Онлайн-сервіс кредитування LoviLave: переваги та відмінності
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У ситуаціях, коли терміново потрібно отримати гроші, все більше українців звертається до мікрокредитування. Компанії видають незначні суми на малий термін. Переважно це до 10 000 гривень на місяць.

Кредити через інтернет мають великий попит завдяки простоті й швидкості отримання. Щоб узяти маленьку суму, люди витрачають не більше 15 хвилин, при цьому не потрібно нікуди йти. Високий відсоток схвалення робить послуги мікрофінансових організацій ще більш популярними серед населення.

Чим вирізняється онлайн-сервіс LoviLave?

У LoviLave запроваджено чат-бот, який допомагає швидше заповнювати заявку й отримувати результати її розгляду. На інтернет-порталі вас зустрічає робот Волі, який допоможе швидко і правильно відповісти на питання заявки. Анкета заповнюється у формі діалогу: робот запитує, ви відповідаєте.

Для зручності користувачів заявку скорочено до шести пунктів для заповнення. Клієнту слід зазначити лише телефонний номер, ПІБ, ІПН і дані паспорта. Копії документів та контактні особи не потрібні.

LoviLave (https://lovilave.com.ua/) — це перший сервіс видачі кредиту з чат-ботом. На інших порталах на заповнення подібної заявки доведеться витрачати 5–10 хвилин, а потім півгодини чекати рішення. Саме завдяки короткій анкеті та підказкам бота заявку в LoviLave можна заповнити за 1–3 хвилини, а рішення за нею отримати через 30 секунд. Після підписання договору гроші відразу буде переведено на карту.

Як можна отримати гроші в LoviLave?

У LoviLave кредити видають усім громадянам України від 21 до 70 років. При цьому рівень доходу, наявність кредитів у будь-яких інших організаціях та місце роботи не грають значної ролі. Показник схвалення мінікредитів досягає 95%.

Першого разу можна отримати до 3000 гривень. Але вже після першої своєчасно і повністю виплаченої позики певні клієнти можуть отримувати максимальну суму 10 000 гривень.

На калькуляторі потрібно вказати термін позики і суму. Ви побачите необхідну суму до повернення, її можна змінити, рухаючи повзунком.

Потім необхідно відповісти на запитання робота – кредит оформлюється в режимі короткого діалогу. Так само, як у звичайних офлайн-точках видачі, тільки не потрібно нікуди їхати.

Інтернет-заявка надсилається на розгляд. Це займає близько 30 секунд.

У разі схвалення кредиту клієнту необхідно прикріпити картку для отримання коштів. Оскільки здійснюється верифікація карти, на ній має бути мінімум 1 гривня.

Фінальний момент – підписання договору. Його потрібно прочитати і прийняти умови, позначивши свою згоду галочкою.

Далі робот переводить необхідну суму на картку – і можете користуватися грошима на свій розсуд.

Швидка оплата позики

В інтернет-сервісі LoviLave можна не тільки швидко і просто взяти фінанси, а й легко їх повернути. Для повернення користувачам пропонується 3 способи: погашення в особистому кабінеті на сайті, за запропонованими реквізитами в касі або опція швидкої оплати.

Якщо хочете повернути позику через особистий кабінет, необхідно авторизуватися в системі, перейти в кабінет і виплатити суму за кілька кліків. Вводити реквізити карти не потрібно, вона вже збережена. Гроші надійдуть миттєво, платити можна навіть уночі.

Якщо на карті грошей немає, ви можете погасити борг готівкою. У своєму кабінеті скачайте реквізити й оплатіть в касі банку. Але майте на увазі, що банк стягує комісію, а платіж іде до трьох діб.

Ще один метод – швидка оплата без авторизації. Достатньо ввести телефонний номер, щоб побачити стан кредиту, оформленого на цей номер. Ви відразу зможете його оплатити повністю або частково. Для цього потрібно ввести дані карти, але платіж пройде моментально і без комісії. Цей спосіб дає змогу оплатити свій кредит або позику іншої людини.

У LoviLave реалізовано опцію автоматичної пролонгації, її можна використовувати безкоштовно. Необхідно погасити лише нараховані за боргом відсотки, і термін договору буде продовжено на стандартних умовах. Ця функція дає змогу уникнути прострочення, штрафів і погіршення кредитної історії.

Переваги LoviLave

Сучасний сервіс кредитування вирізняється простотою і швидкістю оформлення заявки. Завдяки видачі позики в режимі короткого діалогу з роботом взяти кошти тут можна дуже швидко.

Серед інших переваг:

  • Лояльне ставлення до клієнтів і високий відсоток схвалень.
  • Максимальна сума кредиту доступна після першої позики (для певних клієнтів).
  • Є можливість реструктуризації (в індивідуальному порядку).
  • Постійним клієнтам регулярно надаються промокоди на знижку.
  • Зручні варіанти повернення грошей.
  • Безкоштовна пролонгація.

Брати позики в LoviLave безпечно і просто, фахівці компанії забезпечують конфіденційність інформації клієнтів, на сайті використовуються цифрові протоколи захисту даних. На сьогодні це найшвидший кредит в Україні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...