Реклама

⚽️ «Динамо» та «Шахтар» зіграють перший в Україні матч з кіберфутболу

Матч відбудеться вже цього тижня.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
⚽️ «Динамо» та «Шахтар» зіграють перший в Україні матч з кіберфутболу
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. ⚽️ «Динамо» та «Шахтар» зіграють перший в Україні матч з кіберфутболу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Матч відбудеться вже цього тижня.

Матч «Динамо» і «Шахтар»

17 квітня о 14:00 на НСК «Олімпійський» відбудеться перший в Україні матч з FIFA 21 між двома найбільшими футбольними командами країни — «Динамо» та «Шахтарем». Організаційний партнером є Українська Професійна Кіберспортивна Асоціація (UPEA).

За «Динамо» зіграє Віталій Labotryas Муха, а «Шахтар» представлятиме Олексій Forlan FS Мерсер. Гравці гратимуть до двох перемог за аналоги реальних футбольних команд. Матч можна буде переглянути в прямому ефірі на офіційних YouTube-каналах «Динамо» та «Шахтаря».

Матч «Динамо» і «Шахтар»

Як зазначив віцепрезидент «Динамо» з маркетингу Олексій Паламарчук, футбольний клуб вже раніше брав участь на декількох міжнародних змаганнях з кіберспорту.

Минулого року футболісти «Динамо» провели відкритий клубний турнір із FIFA 20, за яким уболівальники «біло-синіх» спостерігали в прямому ефірі. Ми готові й надалі розвивати цей напрям і закликаємо інші клуби УПЛ робити кроки вперед у кіберспорті. Упевнений, що наші фанати не залишать без уваги будь-який прояв «Динамо» в кіберспорті

Олексій Паламарчук, віцепрезидент ФК «Динамо» з маркетингу
Читайте також: 🏋🏼‍♂️ Готуємось до літа: як займатися спортом вдома під час карантину — повний гайд

А нещодавно футбольна команда взагалі створила? «Динамо» Київ створить свою власну криптовалюту — що відомо свою власну криптовалюту.

Токен від «Динамо» Київ

Через пандемію COVID-19 довелось скасувати усі матчі й неможливо нормально комунікувати команді зі своїми фанатами. Тому спеціально для шанувальників й створять цілу систему винагород у виді спеціальної криптовалюти.

Фанати зможуть отримувати монети за певні дії, які потім можна буде обміняти на різноманітні призи: отримати доступ до особливих VIP-подій, придбати лімітовану серію одягу чи навіть безкоштовні квитки на гру. Отримати криптовалюту можна за передбачення матчів, особливу активність у соцмережах та інші дії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...