Реклама

🍺 Робособаку Boston Dynamics навчили мочитись пивом

Сподіваємось, це зроблять постійною функцією робота.
Čytaty latynkoju
🍺 Робособаку Boston Dynamics навчили мочитись пивом
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍺 Робособаку Boston Dynamics навчили мочитись пивом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сподіваємось, це зроблять постійною функцією робота.

Собака, що мочиться пивом

Блогер Майкл Рівз, який відомий завдяки своїм модифікаціям розумних пристроїв, навчив робота Spot компанії Boston Dynamics мочитися пивом за командою.

За словами блогера він хотів собі цього робота одразу як він його побачив, однак у компанії йому тоді відмовили. Потім він побачив у відео іншого блогера того самого робота. Це його дещо образило, оскільки компанія просто проігнорувала його бажання.

Врешті робособака з’явився у відкритому продажі й Майкл Рівз придбав його, аби «помститись». Модифікація робота Boston Dynamics може визначати червоний стаканчик з білою внутрішньою частиною на підлозі та мочитись у нього пивом.

Собака Boston Dynamics, що мочиться пивом

Як зазначив сам блогер, наразі робот виконує свою функцію небездоганно — успішно виходить приблизно у 35% випадків. Зазвичай робот проливає пиво повз склянку, перекидає ємність чи просто мочиться на підлогу.

Блогер вирішив продемонструвати Boston Dynamics свою «помсту». Він приїхав до головного офісу компанії та змусив робота помочитись пивом, після чого він поїхав додому.

Читайте також: 🐒 Neuralink показала мавпу, яка грає в пінг-понг на ПК силою думки: відео

А як ще використовують робота

Boston Dynamics почали продавати? Boston Dynamics розпочали продажі свого робота Spot своїх робособак ще влітку минулого року. У самій компанії зазначають, що зазвичай роботів купляють промислові підприємства і їх використовують у таких сферах, де може бути небезпека для людей. Особливо корисним такі роботи стали під час пандемії — вони допомагають хворим на COVID-19, про це детальніше можна дізнатись у нашому матеріалі? Boston Dynamics розробили спеціального робота, який допомагає пацієнтам з COVID-19. Також ми вже писали? Американська поліція випробувала робота Boston Dynamics під час справжньої спецоперації, як американська поліція випробувала робота Boston Dynamics під час справжньої спецоперації.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...