Реклама

🔺 ZEE збільшився в 5 разів і досяг нового ATH: приєднуйтеся до Probit Exclusive і отримуйте 50% знижку

Не пропустіть цей шанс придбати ZEE з низькою точкою входу, бо агрегатор DEX готується до великих пульсацій на просторі Defi із загальним обсягом транзакцій до $7B на 30 березня
Čytaty latynkoju
🔺 ZEE збільшився в 5 разів і досяг нового ATH: приєднуйтеся до Probit Exclusive і отримуйте 50% знижку
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🔺 ZEE збільшився в 5 разів і досяг нового ATH: приєднуйтеся до Probit Exclusive і отримуйте 50% знижку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Не пропустіть цей шанс придбати ZEE з низькою точкою входу, бо агрегатор DEX готується до великих пульсацій на просторі Defi із загальним обсягом транзакцій до $7B на 30 березня

Весь TVL простір DeFI оцінюється в $50B, DEX становить величезний шматок в $19B TVL, при цьому обсяг торгів у першому кварталі вже потроївся ніж у 4 кварталі 2020 року, ґрунтуючись на останньому щоквартальному огляді CoinDesk. Фактично, в число 2-х кращих dapps, заснованих на активності користувачів, входять як DEX, включаючи Uniswap, так і PancakeSwap, які можуть похвалитися сукупною базою користувачів, що перевищує 100,000.

На перший погляд, DEX уявляється життєздатним рішенням для прихильників «не твої ключі, не твої монети», завдяки їхній здатності сприяти повністю бездоганним операціям, зберігаючи при цьому конфіденційні дані виключно в руках своїх анонімних користувачів.

Однак вони стикаються з великою кількістю проблем, включаючи розрізнену ліквідність і вкрай обмежену масштабованість через величезний обсяг протоколів, розкиданих по всьому простору, а також непередбачувані газові збори через часто обмежену мережу Ethereum.

Саме ці ключові питання Zeeswap вирішує за допомогою сукупного протоколу DEX і доступу до API для таких інститутів, як хедж-фонди, щоб потрапити в цей ринок і оптимізувати ліквідність, водночас як платформа надає користувачам безгазові і безкоштовні угоди та пом’якшує некеровані тактики, такі як фронтові та газові війни.

Zeeswap також інтегрував одне з рішень для масштабування верхнього рівня 2 в Polygon, щоб запустити ZeeDO, повністю децентралізовану платформу для збору коштів, схожу на IDO, яка демократизує широку участь у перспективних блокчейн проєктах за допомогою унікальної лотерейної системи, в якій може брати участь будь-який охочий, поставив ZEE на стекінг.

Загальний розпродаж ZEE вартістю 0.6 став першою дебютною пропозицією на ZeeDO, і з того часу токен швидко піднявся з недавнім ATH до 3.30 долара 7 квітня.

Не пропустіть цей шанс придбати ZEE з низькою точкою входу, бо агрегатор DEX готується до великих пульсацій на просторі Defi із загальним обсягом транзакцій до $7B на 30 березня.

Ключові дати

  • Початок підписки: 13 квітня 2021, 11:00 KST
  • Кінець підписки: 16 квітня 2021, 11:00 KST
  • Період розподілу: 16 квітня 2021, 16:00 KST

Придбати ZEE за 50% знижкою

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...