Реклама

🍿 Netflix отримав права на всі фільми Sony, які вийдуть після 2022 року

Вже відомі перші фільми.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🍿 Netflix отримав права на всі фільми Sony, які вийдуть після 2022 року
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🍿 Netflix отримав права на всі фільми Sony, які вийдуть після 2022 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже відомі перші фільми.

Netflix та Sony

Як передає The New York Times, Студія Sony підписала п’ятирічний контракт зі стрімінговим сервісом Netflix. Вже з наступного року всі нові стрічки виходитимуть ексклюзивно на платформі. Очікується, що першими фільмами стануть трилер «Морбіус» з Джаредом Лето, екранізація гри Uncharted і сиквел мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту 2».

Крім того, на Netflix можна буде переглянути стрічки, які вийшли за останні 100 років. З сервісом можна буде отримати доступ навіть до фільмів кінокомпанії Columbia Pictures. Своєю ж чергою платформа фінансуватиме нові зйомки.

У Sony Pictures ми виробляємо одні з найбільших і найкреативніших блокбастерів, оригінальні фільми у своїй галузі. Угода в черговий раз демонструє важливість цього контенту для наших партнерів по рекламі, оскільки вони розширюють свою аудиторію і хочуть надавати краще в сфері розваг

Кейт Ле Гой, президент Sony з міжнародної дистрибуції

Наразі Netflix є одним з найпопулярніших стрімінгових сервісів у світі — його кількість передплатників становить понад 200 мільйонів людей. Це більш ніж п’ять населень України.

Читайте також: 📺 Netflix планує створити свій канал з серіалами та шоу

Успіхи сервісу

У самій компанії зазначають? Кількість передплатників Netflix перевищила 200 мільйонів, що прибуток платформи збільшився на 24% — $24 мільярди. А операційний прибуток становить до $4,6 мільярда. Значною мірою розвитку сервісу посприяла пандемія COVID-19, через стан карантину люди майже по всьому світові були зобов’язані проводити свій вільний час вдома, що й призвело до великого попиту на Netflix.

Крім того, платформа надавала безкоштовний період для нових користувачів під час карантину й навіть виклала у вільний доступ? Netflix надав безкоштовний доступ до деяких фільмів та серіалів — без реєстрації декілька своїх найкращих шоу.

Наразі дуже велика конкуренція поміж стрімінговими відеосервісами, аби збільшити кількість користувачів Netflix зосередився на своїх власних фільмах та серіалах. За підрахунками Bankr, за минулий рік сервіс витратив на виробництво власного контенту $17,3 мільярда, а вже протягом цього року витрати можуть збільшитись до $19 мільярдів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...