Реклама

👏🏻 Binance пожертвував $1 млн в криптовалюті на вакцинацію проти COVID-19

В рамках благодійності Binance покриє витрати на транспортування понад 500 000 доз вакцин.
Čytaty latynkoju
👏🏻 Binance пожертвував $1 млн в криптовалюті на вакцинацію проти COVID-19
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 👏🏻 Binance пожертвував $1 млн в криптовалюті на вакцинацію проти COVID-19
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В рамках благодійності Binance покриє витрати на транспортування понад 500 000 доз вакцин.

Криптовалютне пожертвування Binance Charity

Благодійний фонд Binance оголосив про перше у світі криптовалютне пожертвування UNICEF на вакцини проти коронавірусної інфекції. Фонд виділив $1 млн, які будуть спрямовані на закупівлю вакцин для жителів 11 країн світу.

Серед них Україна, Гана, Нігерія, Кенія, Уганда, Єгипет, Індонезія, Філіппіни, В’єтнам, Бангладеш і Бразилія.

Як заявляють в Binance? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд, в рамках благодійності будуть покриті витрати на транспортування понад 500 000 доз вакцин і засобів індивідуального захисту.

Вакцини не тільки рятують, а й сприяють поверненню до нормального життя, в тому числі для багатьох мільйонів дітей, чиї життя були перевернуті пандемією. UNICEF прагне забезпечити рівний доступ до вакцин для всіх. Світ буде безпечним тільки в тому випадку, якщо всі будуть в безпеці. Оскільки UNICEF є лідером закупівель і постачання вакцин, ми можемо допомогти взяти пандемію під контроль

Сандра Вішер, виконавчий директор Люксембурзького відділу UNICEF.
Читайте також: 🇯🇵 Японія пропонує встановити правила з «Великою сімкою» для CBDC

Роль Binance Charity в боротьбі з COVID-19

На сьогодні у відповідь на пандемію COVID-19 Binance Charity зібрав близько $5 млн і пожертвував 2 млн засобів індивідуального захисту 26 країнам, які постраждали від вірусу.

Події минулого року привели до виникнення нових соціальних і економічних проблем. Таким чином, для криптовалютної спільноти представлена чітка роль в наданні підтримки через прозорі глобальні пожертвування тим, хто найбільше її потребує

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Хелен Хай, глава благодійного фонду Binance

Як повідомляють в блозі, фонд використає свою екосистему криптографії та блокчейну для підтримки логістичної та фінансової прозорості вакцини COVID-19. Це дозволить громадськості відстежувати всі фінансування, яке розподіляє UNICEF, через гаманець Binance.

Крім того, Binance Charity також оголосив, що випустить обмежений тираж NFT на Binance Smart Chain (BSC). Це допоможе привернути увагу суспільства та простимулювати збір коштів.

? Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...