Реклама

🏘 В Україні перетворять 5 тисяч багатоповерхових будинків на смарт-житло 

Вже можна залишити заявку на участь у переобладнанні будинку.
Čytaty latynkoju
🏘 В Україні перетворять 5 тисяч багатоповерхових будинків на смарт-житло 
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🏘 В Україні перетворять 5 тисяч багатоповерхових будинків на смарт-житло 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже можна залишити заявку на участь у переобладнанні будинку.

Смарт-житло в Україні

До кінця цього року компанія OMO зробить «розумними» п’ять тисяч багатоквартирних будинків у містах-мільйонниках по всій країні.

У будинках компанія встановить інноваційну систему доступу, яка дозволить відчиняти двері під’їзду або шлагбаум на територію через мобільний застосунок, за допомогою NFC-технології або завдяки розпізнаванню обличчя. Також користувачі зможуть надсилати гостям електронні ключі.

Особливість такого ключа в тому, що надіслати його можна за допомогою будь-якого месенджера або через смс. А відео з камер спостереження можна буде переглядати одразу в мобільному застосунку як в режимі реального часу, так і в архіві.

Всіма послугами користувачі будуть керувати за допомогою всього одного мобільного застосунку OMO. За бажанням вони зможуть під’єднати до системи інші розумні пристрої та датчики, які допоможуть стежити за безпекою у квартирі. Наприклад, датчики протікання води та задимлення миттєво повідомлять про побутові аварії. А датчик відкриття дверей разом з датчиком руху стежитимуть за проникненням до приміщення.

Автоматизація — глобальний тренд, який все більше набирає обертів. Ми вже не уявляємо свій побут без технологій. Можливість керувати комфортом і безпекою в одному мобільному застосунку — вже не привілей преміальних житлових комплексів, а реальність, доступна кожному. Це крок до будівництва екосистеми розумних кварталів та міст — саме такою, новаторською і технологічною, ми бачимо Україну в майбутньому

Грант Даян, співзасновник компанії
Читайте також: ❗️ У Києві створили постери, що закликають звернути увагу на масове отруєння собак

Як взяти участь у проєкті

Для участі в проєкті необхідно заповнити вебформу за посиланням. Збір заявок триватиме до 30 червня. Мешканці перших  будинків, які звернуться до OMO, отримають інсталяцію обладнання безкоштовно. Подавати заявки мешканці можуть як індивідуально, так і від імені ОСББ або ініціативної групи.

Роботи з встановлення обладнання у всіх будинках триватимуть близько року. Компанія планує обладнати інноваційними системами доступу багатоквартирні будинки в Києві, Львові, Одесі, Харкові та Дніпрі. Комплект обладнання може відрізнятися залежно від характеристик кожного конкретного будинку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...