Реклама

🥊 Сильвестр Сталлоне зніме фільм про спортивну кар’єру братів Кличків

Фільм має вийти вже наступного року.
Čytaty latynkoju
skysports.com
🥊 Сильвестр Сталлоне зніме фільм про спортивну кар’єру братів Кличків
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🥊 Сильвестр Сталлоне зніме фільм про спортивну кар’єру братів Кличків
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Фільм має вийти вже наступного року.

Фільм Сталлоне про Кличків

Вже восени цього року Сталлоне зніме документальну стрічку «Брати — легенди». Актор стане режисером та сценаристом. Наразі точної дати виходу фільму немає, однак очікується, що він буде вже у квітні наступного року.

Актор та кінорежисер Сильвестр Сталлоне є давнім поціновувачем спортивної кар’єри братів Кличків. У 2009 році його можна було побачити в Лос-Анджелесі на поєдинку Віталія з американцем Крісом Арреолою, а у 2012 році у Гамбурзі він підтримував Володимира Кличка в бою з поляком Маріушем Вахом.

Читайте також: 🏋🏼‍♂️ Готуємось до літа: як займатися спортом вдома під час карантину — повний гайд

Крім того, у 2012 році брати та актор разом стали продюсерами мюзиклу про боксера «Роккі». Самі брати неодноразово зазначали, що свого часу цей фільм надихнув їх займатись спортом.

Варто зазначити, що це буде далеко не перша стрічка, присвячена спортивній кар’єрі братів Кличків. У 2011 році у Німеччині вийшов документальний фільм «Кличко» (Klitschko). А ще раніше, у 2001 році, Володимир Кличко знявся у фільмі Стівена Содерберга «11 друзів Оушена». Він зіграв у фільмі самого себе, де у нього був поєдинок проти Леннокса Льюїса. Також він знімався у фільмі «Кров’ю і потом: анаболіки» (Pain & Gain), де головні ролі зіграли Дуейн Джонсон та Марк Уолберг.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...