Реклама

✍🏻 Ресторатор Дмитро Борисов створив книжку для дітей про те, як відкрити ресторан

Наразі вже можна зробити попереднє замовлення книги.
Čytaty latynkoju
facebook.com
✍🏻 Ресторатор Дмитро Борисов створив книжку для дітей про те, як відкрити ресторан
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. ✍🏻 Ресторатор Дмитро Борисов створив книжку для дітей про те, як відкрити ресторан
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі вже можна зробити попереднє замовлення книги.

«Як відкрити ресторан» 

Дмитро Борисов разом із письменницею Марією Сердюк написали книгу «Як відкрити ресторан. Магічний посібник з ресторанної справи».

За словами ресторатора це буде книга про ресторанний бізнес на прикладі Gastrofamily та повноцінний гайд гастрономічним світом. Як зазначив Дмитро Борисов, він не мріяв про свій ресторан у дитинстві, однак 11 років тому він все ж відкрив свій перший заклад — «Барсук».

 

«Як відкрити ресторан» 

У книзі він розповідає про те, які у нього були помилки на початку та як він їх розв’язував. Наразі мережа закладів ресторатора складається з більш ніж 60 закладів: від ресторанів нової української кухні до фуд-холів.

Я розповідаю про все: від пошуку інвестицій та бізнес-моделі до планування кухні та мотивації команди. Маша Сердюк все це перетворює на захоплюючий текст дитячої книги, а Тетяна робить неймовірні ілюстрації. Тут все дуже серйозно, максимально корисно, але водночас весело. Переглядаю зміст і розумію, що такий «магічний посібник» став би в нагоді багатьом дорослим також

Дмитро Борисов, ресторатор

«Як відкрити ресторан» 

Книга вийде 28 травня цього року. Вартість книги становить 490₴. Наразі вже відкрили передпродаж, замовити книги можна за посиланням.

Читайте також: 🤘🏻 У Німеччині переписали Біблію спеціально для покоління Z

Про ресторатора

Дмитро Борисов — засновник мережі закладів «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова». Ресторани відкриті одразу у декількох містах України та навіть закордоном.

«Як відкрити ресторан» 

Однією з особливостей закладів є позиція fast casual — відносно за невисоку ціну можна замовити різноманітні делікатеси: від устриць до свіжих рачків. Також Дмитро Борисов відкрив перший в Україні заклад формату 1 euro bar — усі позиції за одну й ту ж ціну. Серед мережі Борисова є: Varenyky.Now, БПШ, Mushlya Bar, BOGZ&BURGERZ, «Білий Налив», «Остання Барикада», Crab’s Burger, РИБАLOVE та багато інших закладів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...