Реклама

🎡 На Львівщині планують побудувати найбільший розважальний парк у Східній Європі

Для цього пропонують переобладнати старий військовий склад.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🎡 На Львівщині планують побудувати найбільший розважальний парк у Східній Європі
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🎡 На Львівщині планують побудувати найбільший розважальний парк у Східній Європі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Для цього пропонують переобладнати старий військовий склад.

Розважальний парк на Львівщині

Нещодавно Львівська міська рада прийняла рішення провести конкурс на найкращий проєкт розвитку території військової частини №160 у Брюховичах.

Раніше це був великий склад боєприпасів площиною 141,1 га. Свого часу це був найбільша побудова такого типу у Західній Україні, однак у 2009 році склад закрили й усе звідти вивезли.

Наразі територію не використовують тому її пропонують переобладнати у розважальний парк. За словами мера Львова Андрія Садового це буде «один з найбільших парків з розвагами у Східній Європі».

Ми говоримо про локацію, де можна вибудувати один із найбільших у Східній Європі дитячий парк розваг. Також спортивні будівлі, які дадуть можливість Львову претендувати на проведення чемпіонатів світу, змагань, Олімпійських ігор, чемпіонатів Європи. Ця локація дуже важлива, але ми все це маємо зробити з урахуванням важливості збереження зелених насаджень, які там є. Щоб ми не спотворювали цей унікальний ландшафт, який є легенями для міста Львова

Андрій Садовий, міський голова
Розважальний парк на Львівщині

Територія військової частини №160

Головний архітектор міста Антон Коломєйцев зазначив, що вже скоро почнуть розробляти проєкт парк розваг та розвитку локації, враховуючи її близькість до міста Львова та до інших населених пунктів Львівської територіальної громади.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...