Реклама

🤩 Майнінговий лідер Ebang запускає криптовалютну біржу

Розробники заявили, що готові скласти конкуренцію одній з найбільших криптобірж Binance.
Čytaty latynkoju
🤩 Майнінговий лідер Ebang запускає криптовалютну біржу
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤩 Майнінговий лідер Ebang запускає криптовалютну біржу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Розробники заявили, що готові скласти конкуренцію одній з найбільших криптобірж Binance.

Новий конкурент на криптобіржовому ринку

Великий майнінговий виробник Ebang International Holdings Inc. оголосив про відкриття нової криптовалютної біржі. З середини березня 2021 року біржа працювала в тестовому режимі.

Ebonix. Io запропонує послуги як спотової, так і маржинальної торгівлі й дозволяє взаємодіяти з цифровими активами тільки професійним інвесторам.

Офіційний запуск криптобіржи китайської компанії

Пан Донг Ху, голова правління і генеральний директор компанії, прокоментував:

Офіційний запуск нашої криптовалютної біржі є результатом наших постійних інвестицій в дослідження і розробки. В останні роки ми зробили значні інвестиції в рекрутинг талантів в сфері науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт, а також в інновації та ітерацію продуктів. Запуск нашого біржі не тільки розширить джерела доходу від нашого криптовалютного бізнесу, але й оптимізує розвиток нашого ланцюжка блокчейн-індустрії

Читайте також: 🤑 Ринкова капіталізація криптовалют зараз більша за Американську банківську систему

Прогнози на найближчий час

Проте, акціонери попереджають, що вони не готові відкривати усі карти одразу. Компанія не планує розсекречувати плани розвитку у своєму пресрелізі. Але розробники заявляють, що мають намір скласти конкуренцію одній з найбільших криптобірж Binance? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд.

*Ebang International Holdings Inc. — це блокчейн-технологічна компанія з проєктування мікросхем для конкретних додатків (ASIC). Китайська компанія стала провідним виробником біткоїн-майнінгових машин на світовому ринку. Наразі, китайський виробник підкорює криптовалютну біржу.

Раніше ми вже писали, що баланси ETH на біржах досягли мінімуму за останні півтора року? Баланси ETH на біржах досягли мінімуму за останні півтора року: що буде далі

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...