Реклама

😢 Компанія LG більше не вироблятиме смартфони: велика конкуренція

Протягом декількох років ця галузь була збитковою для компанії.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😢 Компанія LG більше не вироблятиме смартфони: велика конкуренція
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 😢 Компанія LG більше не вироблятиме смартфони: велика конкуренція
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Протягом декількох років ця галузь була збитковою для компанії.

Рішення LG

Про плани компанії закрити свій підрозділ виробництва смартфонів було відомо ще у січні цього року. За даними видання The Korea Times LG загалом втратила $4,5 мільярда з 2016 року.

Відтепер компанія офіційно підтвердила свій намір та вже не буде випускати смартфони. Остаточно цей підрозділ мають закрити до 31 липня. Смартфони, які вже випустили, будуть доступними для продажу, однак нові партії не вироблятимуть. Протягом певного часу LG надаватиме сервісну підтримку телефонам та навіть оновлятиме програмне забезпечення. Термін підтримки залежатиме від країни.

Виробництво смартфонів є найменшим підрозділом компанії — він приносить лише 7,4% виручки. Їхня частка смартфонів на світовому ринку становить лишень 2%. У 2013 році LG була третім за величиною виробником смартфонів у світі, однак через велику конкуренцію компанія не планує продовжувати виробництво.

Стратегічне рішення LG вийти з надзвичайно конкурентного сектора мобільних телефонів дозволить компанії зосередити ресурси в таких сферах, як деталі для електромобілів, розумні будинки, робототехніка та штучний інтелект

Заява LG

Співробітники компанії у Південній Кореї будуть переведені в інші підрозділи чи дочірні підприємництва, а в інших країнах переведення працівників вирішуватимуть на місцевому рівні.

Читайте також: 🤝 Платформа Getty Images придбала сервіс стокових фотографій Unsplash

Про компанію

LG Electronics — це південнокорейська корпорація, яка є одним з найбільших виробників побутової техніки та іншої електроніки. Компанія є другою за виробництвом телевізорів у світі після Samsung.

Нещодавно компанія створила спільне підприємство з постачальником автомобілів Magna International, що вироблятиме основні компоненти для електроавтівок.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...