Реклама

🚀 Це не жарт — Virgin Galactic представила космоліт Imagine: на ньому літатимуть туристи

Вже скоро презентують ще один літак для польотів у космос.
Čytaty latynkoju
🚀 Це не жарт — Virgin Galactic представила космоліт Imagine: на ньому літатимуть туристи
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🚀 Це не жарт — Virgin Galactic представила космоліт Imagine: на ньому літатимуть туристи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже скоро презентують ще один літак для польотів у космос.

Космоліт Virgin Galactic

Компанія Virgin Galactic представила свій новий космоліт VSS Imagine. Це перший корабель третього покоління космольотів Spaceship III. Imagine використовуватимуть для космічного туризму до суборбітального простору й назад на Землю.

У компанії зазначили, що цей космоліт має кращі технології та є швидшим за інші такі кораблі. Imagine розрахований на двох пілотів та шістьох пасажирів.

Корабель підніматимуть у повітря за допомогою спеціального літака-носія, після чого на висоті 15 кілометрів космоліт від’єднуватиметься. Згідно з повідомленням Virgin Galactic наразі вже більш ніж 600 людей забронювали політ у космос за ціною $250 тисяч за місце.

Читайте також: ☄️ 8 найкращих фантастичних серіалів про космос — добірка

Раніше компанія презентувала інший свій літак для космічного туризму — Unity, про який ми писали? Virgin Galactic планує виконати перший політ в космос з туристами в 2021 році раніше.

Наразі цей космоліт знаходиться на стадії фінальних тестувань. Imagine також має пройти випробовування після чого його використовуватимуть для комерційних польотів у космос.

Після успішних тестувань у Virgin Galactic планують поступово збільшувати свій флот. Компанія вже збирає ще один свій літак, який називатиметься Inspire.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...