Реклама

🎶 Це не жарт — Фестиваль Glastonbury 2021 пройде онлайн: оголосили перших артистів

Вже можна придбати квитки на захід.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🎶 Це не жарт — Фестиваль Glastonbury 2021 пройде онлайн: оголосили перших артистів
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎶 Це не жарт — Фестиваль Glastonbury 2021 пройде онлайн: оголосили перших артистів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже можна придбати квитки на захід.

Glastonbury 2021 онлайн

Один з найбільших музичних фестивалів у світі цього року відбудеться в онлайн-форматі. Glastonbury відбудеться у вигляді трансляції виступів виконавців. Захід пройде 22 травня цього року, про це передає DTF Magazine.

Форму фестивалю змінили через обмеження в часи пандемії COVID-19. Минулого року захід взагалі скасували. Наразі вже відомо, що серед артистів будуть: Coldplay, Деймон Албарн, Майкл Ківанука, Honey Dijon, Джорджа Сміт, Kano, Wolf Alice та Idles. Лайнап буде поповнюватись новими виконавцями.

Режисером фестивалю буде Пол Дагдейл. За словами організаторів на глядачів очікують багато цікавих сюрпризів. Вартість квитка на трансляцію становить $23, придбати його можна за посиланням. Також можна придбати унікальний постер Glastonbury 2021 з квитком — це коштуватиме вже $50.

Читайте також: 😁 У США повністю вакцинованим людям дозволили збиратись у громадських місцях без масок

Про фестиваль

Glastonbury заснували у 1970 році. Фестиваль проходить недалеко від міста Ґластонбері у Великій Британії. На сцені фестивалю виступали Девід Боуі, The Killers, The Cure, Jamiroquai, Oasis, Radiohead, Blur, Chemical Brothers, Franz Ferdinand, Arctic Monkeys, Kings of Leon, The Prodigy, Motörhead та багато інших відомих виконавців.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...