Реклама

🤖 Google навчив штучний інтелект генерувати нові рецепти

Вже приготували перший десерт.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤖 Google навчив штучний інтелект генерувати нові рецепти
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 Google навчив штучний інтелект генерувати нові рецепти
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже приготували перший десерт.

Рецепт від штучного інтелекту

Штучний інтелект поступово з’являється у кожній частині нашого життя. Нейромережа вже може малювати картини? Дослідження: чи зможе людина відрізнити картину намальовану художником чи штучним інтелектом, які не відрізнити від справжніх, алгоритми можуть писати вірші✍? Google навчив штучний інтелект писати вірші у стилі відомих авторів та навіть визначати політичні вподобання? Штучний інтелект навчили визначати політичні вподобання людини за фотографією — точність понад 72% людей за світлиною.

У Google вирішили збільшити перелік можливостей нейромережі й відтепер штучний інтелект вміє навіть готувати.

Нещодавно кондитерська компанія Mars спільно з Google навчили алгоритми генерувати нові рецепти випічки з додаванням цукерок Maltesers. Ці цукерки є дуже популярними у Великій Британії й у компанії хотіли отримати новий рецепт саме з ними.

Штучний інтелект готує

Читайте також: 🤖 Гурт з Чернігова випустив кліп, створений штучним інтелектом

Загалом планували створити рецепт, який нагадував би суто британську випічку. Для цього штучний інтелект проаналізував склад найпопулярніших категорій солодощів: печива, тортів, булочок та тістечок.

Вже потім нейромережа згенерувала ідеальну комбінацію найпопулярніших інгредієнтів з цукерками Maltesers — вийшов торт Maltesers AI Cakes. Переглянути рецепт можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...