Реклама

🔌 У Києві відкриють 50 нових зарядних станцій для електромобілів

Вже встановили одну з нових зарядних станцій.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🔌 У Києві відкриють 50 нових зарядних станцій для електромобілів
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🔌 У Києві відкриють 50 нових зарядних станцій для електромобілів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже встановили одну з нових зарядних станцій.

Нові зарядні станції для електромобілів

Київська міська державна адміністрація (КМДА) та «Нафтогаз» уклали Меморандум у рамках якого у Києві з’являться щонайменше 50 штук нових зарядних станцій для електроавтівок, які знаходитимуться у всіх районах міста.

Середній час зарядки одного автомобіля становить до 2,5 годин. Розрахуватися водії зможуть банківською картою за допомогою спеціального застосунку на мобільному телефоні.

У КМДА вважають, що ініціатива сприятиме зменшенню викидів шкідливих газів від автотранспорту, що своєю чергою покращить стан атмосферного повітря у Києві.

Розвиток мережі електрозарядних станцій в українській столиці є важливою складовою стратегії групи. З одного боку, ми збільшуємо частку проектів в альтернативній енергетиці для досягнення вуглецевої нейтральності у 2040 році. З іншого — робимо свій вагомий внесок у покращення екологічної ситуації в нашій країні, а мережа WeEnergy допоможе підготувати необхідну для цього транспортну інфраструктуру

Сергій Перелома, перший заступник голови Нафтогазу

У Києві вже встановили одну з нових зарядних станцій WeEnergy. Вона працює на Бессарабській площі. Там зробили чотири паркомісця з зарядним комплексом типу EUA-2, які підходять для основних видів електромобілів світових брендів.

Нещодавно у Києві запустили? У UNIT.City створили сервіс каршерінга — U.Go пілотний проєкт каршерінга.

Каршерінг U.Go

Каршерінг — це спільне використання автівок. У багатьох країнах світу це звичайна практика — часом оренда є економнішою та зручнішою за власне авто. Водночас каршерінг дає більше можливостей, аніж таксі.

Читайте також: 🚙 Рада підтримала розвиток електротранспорту в Україні

Відтепер у UNIT.City буде доступна оренда електромобілів U.Go. Скористатись сервісом можуть резиденти та співробітники парку UNIT.City, у яких є водійське посвідчення і досвід керування автомобілем понад двоє років. Перші дві години користування автівками — безкоштовні.

Для того, аби взяти машину, потрібно верифікуватися за допомогою діджитал-асистента UNIT.City, забронювати електромобіль та в означений час забрати ключі у Центрі Резидентів. Після кожної поїздки автомобілі повертаються в парк і проходять повну санітарну обробку.

Будуть доступні такі моделі: BMW i3 і MINI Cooper SE. Резиденти UNIT.City можуть користуватися машиною безкоштовно перші дві години. Подальший час оплачує компанія, в якій працює резидент (199₴ — третя година, кожна наступна — 499₴).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...