Реклама

😎 Volkswagen змінить свою назву на Voltswagen (оновлено: це був першоквітневий жарт)

Щоправда, назву змінять лише у США.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😎 Volkswagen змінить свою назву на Voltswagen (оновлено: це був першоквітневий жарт)
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 😎 Volkswagen змінить свою назву на Voltswagen (оновлено: це був першоквітневий жарт)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Щоправда, назву змінять лише у США.

Volkswagen стає Voltswagen

Оновлено 31.03: компанія спростувала свою ж офіційну заяву. Офіційний представник Volkswagen повідомив The Wall Street Journal, що інформація про перейменування Volkswagen of America була першоквітневим жартом.

Нещодавно німецький автовиробник Volkswagen випадково опублікував пресреліз на своєму сайті про зміну назви свого американського підрозділу на Voltswagen of America. Пресреліз мав вийти через місяць — його вихід був запланований на 29 квітня. Наразі допис видалили з сайту, однак довірене джерело CNBC підтвердило плани компанії щодо зміни назви.

Назва Volkswagen буквально перекладається німецькою як «народна автівка» (Volk — «народ», wagen — «автівка», а літера s у слові просто поєднує дві частини). Нова ж назва означає про плани компанії зосередитись на виробництві електрокарів.

У пресрелізі зазначалось, що остаточна зміна назви відбудеться у травні цього року. Очікується, що марка Voltswagen випускатиме усі нові електрокари у США. Загалом особливих змін у дизайні не буде. Звичайні автівки на викопному паливі матимуть всім звичний логотип VW з темно-синім фоном, а електрокари матимуть світло-синій логотип.

Читайте також: ⚡️ Volkswagen презентували робота для підзарядки електрокарів (він дуже милий!)

Варто зазначити, що пресреліз на сайті був неповний — там були місця, де планували додати цитату та світлину з заводу у місті Чаттануга, що знаходиться у штаті Теннессі.

У компанії очікують, що до 2030 року більш ніж 70% європейських продажів становитимуть електрокари, а раніше цей показник складав лише половину — 35%.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...