Реклама

🚢 Про корабель, що заблокував Суецький канал, створили відеогру

Гра є безкоштовною.
Čytaty latynkoju
twitter.com
🚢 Про корабель, що заблокував Суецький канал, створили відеогру
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🚢 Про корабель, що заблокував Суецький канал, створили відеогру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Гра є безкоштовною.

Відеогра про Ever Given 

Suez Canal Bulldozer — це відеогра, де невеличким бульдозером потрібно зрушити з місця контейнеровоз Ever Given, який заблокував Суецький канал. Розробник Ерік Вайлдер створив гру за дві години й за декілька днів у неї зіграли вже більш ніж 10 тисяч людей.

Гра є цілковито безкоштовною. Якщо ви хочете відчути, як це бути водієм бульдозера, що намагається зрушити таке величезне судно, то зробити це можна за посиланням.

Відеогра про Ever Given 

А що взагалі відбувається? 

Зранку 23 березня, величезний контейнеровоз Ever Given застряг? «Мені тільки запитати»: у Суецькому каналі застряг контейнеровоз — це спричинило затор з сотень кораблів у каналі, що спровокувало затор з сотень кораблів зі всього світу. Вантажне судно має максимальні дозволені розміри для входу у канал — 400 метрів довжини та 59 метрів ширини.

Корабель рухався з Китаю до Нідерландів. Порив вітру відхилив корабель від курсу й судно сіло на мілину.

Читайте також: 🐬 Канали Венеції настільки очистились, що до них повернулись дельфіни. Цього разу точно — відео

Спочатку місцева влада привезла кілька буксирів, аби витягнути корабель, щоправда, це не допомогло. Однак це й стало сюжетом для міні-гри про події з Ever Given.

Чому цей канал такий важливий?

Суецький канал — це один із найважливіших торгових шляхів, він з’єднує Середземне і Червоне море. Щороку через канал проходить приблизно 10% усіх міжнародних торговельних кораблів. Шість років тому уряд Єгипту завершив реконструкцію каналу, аби забезпечити більшу кількість кораблів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...