Реклама

💳 Платіжна система Circle запровадить покупку NFT за допомогою кредитних карток

Поріг входу до ринку NFT знизиться радикально.
Čytaty latynkoju
💳 Платіжна система Circle запровадить покупку NFT за допомогою кредитних карток
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💳 Платіжна система Circle запровадить покупку NFT за допомогою кредитних карток
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Поріг входу до ринку NFT знизиться радикально.

Що відомо про нову ініціативу

Fintech-стартап Circle Internet Financial заявив про запуск платіжного рішення для ринку невзаємозамінних токенів. Тепер інвестори та творці контенту NFT зможуть здійснювати платежі за допомогою кредитних карток і криптовалюти.

Планується, що ще більше інвесторів будуть залучені для підтримки ринку NFT? Не котиками єдиними: Що таке NFT та де використовувати ці токени?.

Circle також представила функції, які будуть доступні в найближчі місяці: підтримка платежів USDC, BTC і ETH. Крім того, заявляється, що інфраструктура облікових записів цифрових активів Circle та API-інтерфейси дозволять ринкам легко зберігати активи NFT.

Circle також запровадить казначейські та дохідні служби. Ринки NFT — це власний бізнес з цифрових активів. Тому за наявності коштів та казначейських рахунків у Circle, розробники NFT зможуть скористатися новими високодохідними цифровими доларовими рахунками. Це дозволить неробочим оборотним капіталам заробляти 4-8% APY на USDC.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте також: 🤩 Губернатор Нью-Йорка запустив паспорт вакцинації на основі блокчейну

Важлива подія для ринку NFT

Генеральний директор Circle Джеремі Аллер зазначив, що ця подія важлива для творців контенту і для клієнтів, що бажають вийти на ринок NFT.

Circle сподівається підтримати галузь NTF — творців, торговельні платформи, вітрини та клієнтів за допомогою нашого рішення. Це забезпечить зручність для користувачів і можливість масових платежів за допомогою криптосполучення і USDC

Джеремі Аллер , Генеральний директор Circle

Завдяки інфраструктурі платежів Circle, торгові платформи та вітрини NFT можуть створити зручний інтерфейс, призначений для користувача, покупців і продавців. Управляти платформою буде простіше завдяки API-інтерфейсу Circle Payments (платежі по картках у фіатній валюті), Payouts and Digital Dollar Accounts APIs (цифрові доларові рахунки).

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...