Реклама

🤓 Дослідження: що дивляться українці на YouTube — освіта та туризм

А ще українці особливо люблять відео про рибальство.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤓 Дослідження: що дивляться українці на YouTube — освіта та туризм
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤓 Дослідження: що дивляться українці на YouTube — освіта та туризм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
А ще українці особливо люблять відео про рибальство.

Українці та YouTube

Згідно з дослідженням Google під час карантину попит на YouTube в Україні суттєво збільшився. Відтак впродовж останнього року кількість українських каналів зі 100 тисячами підписників і більше зросла на 35%, а каналів з 1 мільйоном підписників і більше на 45%.

Загалом два мільярди користувачів щомісяця заходять у свої акаунти на YouTube і 80% переглядів припадає на країни поза США.

В середньому український користувач щоденно переглядає понад 55 хвилин контенту на YouTube.

Українці та YouTube

Особливо популярним був освітній контент. Перегляди відео домашніх тренувань збільшились на 340%, відео з медитаціями 35%, а перегляди кулінарних каналів збільшились на 45%.

За останні три місяці більш ніж 1 мільярда користувачів з усього світу дивилися канали українських авторів, а серед найпопулярніших мов (окрім української та російської), на яких ведуть свої канали українські креатори: англійська, іспанська, хінді та арабська

Дослідження Google

Українці та YouTube

Читайте також: 🥰 «ПРИРОДА ТВ»: як створити YouTube-канал зі свійськими тваринками й отримати понад 14 тис підписників за добу

У грудні 2020 року освітні відео про фізику, математику та хімію в Україні дивилися на 50% активніше, аніж рік раніше. Також збільшилась зацікавленість українців щодо туризму — їхні перегляди збільшились на понад 80%.

Також варто зазначити, що особливо українці полюбляють відео про рибальство — їхній час перегляду збільшився на понад 50% у грудні 2020 року у порівнянні з роком раніше.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...