Реклама

💸 Goldman Sachs звернувся до SEC стосовно запуску ETF

Банк допускає непрямі інвестиції в криптовалюту по типу біткоїна через відкличний траст. 
Čytaty latynkoju
💸 Goldman Sachs звернувся до SEC стосовно запуску ETF
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💸 Goldman Sachs звернувся до SEC стосовно запуску ETF
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Банк допускає непрямі інвестиції в криптовалюту по типу біткоїна через відкличний траст. 

Goldman Sachs: заява до SEC

Великий американський інвестиційний банк Goldman Sachs подав заяву до Комісії з цінних паперів і бірж (SEC) про намір запустити власний біткоїн-фонд ETF.

Виплати по нотах будуть залежати від біржового фонду ARK Innovation ETF, який здатний інвестувати в біткоїни та суміжні з біткоїнами технології. Про це повідомляє старший аналітик ETF Ерік Бальчунас на своїй сторінці в Twitter.

З документа стає відомо, що термін обігу інвестиційного документа складе 5 років (тобто до 2026 року). Випуск заявки становить $15,7 млн.

Goldman Sachs про біржовий інвестиційний фонд (ETF)

Читайте також: 😎 Біткоїн став доступнішим: клієнти Celsius можуть купувати криптовалюту через Apple Pay

Goldman Sachs описує в документації, що ETF може мати доступ до криптовалюти? Що таке криптобанк? У чому різниця?, такої як біткойн. Цей доступ непрямий через відкличний траст (може бути змінений або анульований його засновником в будь-який час).

У заявці також описується, що компанії, які беруть участь у галузі для покращення фінансової діяльності (Fintech Innovation), можуть бути складовими ETF. Це теж потенційно зміцнить місце біткоїна у традиційному фінансовому світі, оскільки компанії в цій галузі стають основними можливостями для інвестицій.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Біткоїни та великі установи

Стає все більш очевидним, що біткоїн вважається активом інвестиційного рівня. Оскільки великі установи, такі як Goldman Sachs, включають фінансові інструменти за участю біткоїна. Однак, цій фінансової компанії доведеться почекати схвалення SEC. Заявку подали багато компаній, але так і не отримали схвалення. До цього списку входять: Bitwise, Valkyrie, VanEck, NYDIG, WisdomTree, SkyBridge, Wilshire Phoenix, Fidelity та інші.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...