Реклама

😯 Конференцію BlockchainUA переносять — коли буде захід 

Також можна отримати знижку на захід з нашим промокодом.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😯 Конференцію BlockchainUA переносять — коли буде захід 
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 😯 Конференцію BlockchainUA переносять — коли буде захід 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Також можна отримати знижку на захід з нашим промокодом.

Перенос BlockchainUA

Через карантинні обмеження в Києві міжнародну конференцію BlockchainUA переносять на кінець квітня — точна дата ще узгоджується. Стежити за новинами можна на сайті та Facebook-сторінці конференції.

Про конференцію 

Вже восьме на заході зберуться представники сфери блокчейн і децентралізованих технологій, щоб поділитися один з одним досвідом і обмінятися ідеями розвитку галузі.

Щороку BlockchainUA об’єднує понад 1 000 блокчейн підприємців, інвесторів, блокчейн ентузіастів, IT-експертів і представників ЗМІ з усього світу, щоб обговорити актуальні теми в області блокчейну і децентралізованих технологій.

Перша конференція BlockchainUA відбулася у 2016 році, і з того моменту стала міжнародним заходом, де збираються лідери блокчейн і Fintech індустрії більш ніж з 20 країн. На заході обговорюють найактуальніші речі: світові тренди індустрії, передові технології та блокчейн проєкти.

Основними темами цьогорічної конференції BlockchainUA стануть: технологія блокчейн, децентралізовані технології, цифрова трансформація, Blockchain & Fintech development, CBDC, а також AI, Cyber ​​Security та IoT.

Наша мета — зробити захід доступним для якомога більшої кількості гостей. При цьому ми піклуємося про гідний рівень організації — кава-брейки під час конференції, фоторепортаж, відеозаписи виступів, виставкова зона, алея стартапів, розіграші, подарунки та багато іншого

Організатори конференції BlockchainUA

Це освітній і нетворкінг-івент — спікери мають надавати у своїх виступах освітній зріз, а також загальне бачення в рамках своєї експертизи. Конференція розділяється на три тематики, тому можна обрати напрямок, який вас цікавить.

Деталі й програма буде оновлюватися на офіційному сайті конференції та на Facebook-сторінці заходу. А придбати квитки можна за посиланням.

Отримайте знижку 15% за промокодом — nachasi

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...