Реклама

💰 Українська студія Sergey Makhno Architects прийматиме оплату в криптовалюті

Оплата буде доступною в Bitcoin, Ethereum, BNB і Polkadot 
Čytaty latynkoju
💰 Українська студія Sergey Makhno Architects прийматиме оплату в криптовалюті
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💰 Українська студія Sergey Makhno Architects прийматиме оплату в криптовалюті
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Оплата буде доступною в Bitcoin, Ethereum, BNB і Polkadot 

Криптовалюта і дизайн

Одночасно з Ілоном Маском, який повідомив про можливість придбати Tesla? Tesla за біткоїни. Ілон Маск анонсував продажі електрокару за криптовалюту за біткоїн, засновник студії українського дизайну, архітектури та кераміки Сергій Махно анонсував, що з квітня 2021 року компанія буде приймати оплату своїх послуг і товарів в Bitcoin? Які чинники впливають на курс біткоїна?, Ethereum, BNB і Polkadot.

Як нам повідомили представники студії, оплата буде проводитися за курсом долару, де є ціна за криптовалюту і ціна в доларах за товари та послуги. Засновник студії вважає, що важливо завжди шукати нові можливості, а в сучасному світі крипторинок стрімко розвивається.

Читайте також: 💰 Ранній продаж біткоїна став збитковим для уряду США: втратили $10 млрд

Прогрес не зупинити

Сергій Махно вірить, що майбутнє за криптоартом і крипторинком. Саме тому, на його думку, фінанси та творчість вже найближчим часом трансформуються у діджитал.

Принцип роботи цифрового фотоапарата винайшов співробітник Kodak. Але йому не дали реалізувати задуму — це б убило поточний бізнес з продажу плівки. Коли я говорю, що моїй компанії 18 років, мені й гордо, й страшно одночасно. Я не хочу стати одним з тих мільйонів, хто боявся змін і злетів з рейок

Сергій Махно, засновник студії українського дизайну, архітектури та кераміки

Студія Махно — це майстерня сучасного українського дизайну та архітектури. У роботах компанії переплітаються українські традиції та світові тренди. Студія популярна в Україні та за її межами, і неодноразово отримувала нагороди — Red Dot Design Award, The International Property Awards, The Architecture MasterPrize, IDA Awards.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...