Реклама

🚙 У UNIT.City створили сервіс каршерінга — U.Go

Наразі вже запустили пілотний проєкт оренди електромобілів для резидентів парку.  
Čytaty latynkoju
🚙 У UNIT.City створили сервіс каршерінга — U.Go
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🚙 У UNIT.City створили сервіс каршерінга — U.Go
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі вже запустили пілотний проєкт оренди електромобілів для резидентів парку.  

Каршерінг U.Go

Каршерінг — це спільне використання автівок. У багатьох країнах світу це звичайна практика — часом оренда є економнішою та зручнішою за власне авто. Водночас каршерінг дає більше можливостей, аніж таксі.

Відтепер у UNIT.City буде доступна оренда електромобілів U.Go. Скористатись сервісом можуть резиденти та співробітники парку UNIT.City, у яких є водійське посвідчення і досвід керування автомобілем понад двоє років. Перші дві години користування автівками — безкоштовні.

Як це працюватиме

Для того, аби взяти машину, потрібно верифікуватися за допомогою діджитал-асистента UNIT.City, забронювати електромобіль та в означений час забрати ключі у Центрі Резидентів. Після кожної поїздки автомобілі повертаються в парк і проходять повну санітарну обробку.

Основна перевага U.Go в тому, що для того, щоб скористатися послугою, резиденту не потрібно реєструватися у спеціальних застосунках і вводити довгий перелік даних. Користувач просто сідає за кермо машини та здійснює поїздку.

Будуть доступні такі моделі: BMW i3 і MINI Cooper SE. Резиденти UNIT.City можуть користуватися машиною безкоштовно перші дві години. Подальший час оплачує компанія, в якій працює резидент (199₴ — третя година, кожна наступна — 499₴).

Що буде далі
Читайте також: 🚙 Що не так з київськими парковками та чому бюджет міста недоотримує мінімум 65 млн грн щороку

Команда інноваційного парку і представники BMW Україна та MINI Україна відзначають, що сервіс знаходиться на стадії тестування.

Як зазначив керівний партнер інноваційного парку UNIT.City Костянтин Євтушенко, коли парк буде добудований, це буде місце без машин. Там будуть перехоплюючі хаби, а таким сервісом, як U.Go, зможуть користуватися всі резиденти парку.

Для бізнесу це буде актуально днем, для тих, хто буде жити тут — вранці або ввечері. Крім того, ми як прихильники принципів сталого розвитку прагнемо створювати рішення, які сприятимуть розвитку економіки шеринга й охорони навколишнього середовища

Костянтин Євтушенко, керівний партнер інноваційного парку UNIT.City

Також за його словами у 2019 році в блозі Всесвітнього економічного форуму минуле десятиліття вже називали «декадою економіки спільного споживання». Наразі прогнозують, що до 2025 року частка економіки шерінга в загальній виручці компаній по всьому світу досягне 50%, хоча ще в 2013 році вона становила лише 5%.

Тому проєкт, який ми запускаємо разом з BMW Україна та MINI Україна, стане потужним бустом для екосистеми UNIT.City

Костянтин Євтушенко, керівний партнер інноваційного парку UNIT.City

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...