Реклама

🤝 Binance оголосив про співпрацю з CapBridge Financial: що про це відомо

Ліцензована платформа запропонує нові можливості для користувачів Binance.
Čytaty latynkoju
🤝 Binance оголосив про співпрацю з CapBridge Financial: що про це відомо
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤝 Binance оголосив про співпрацю з CapBridge Financial: що про це відомо
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ліцензована платформа запропонує нові можливості для користувачів Binance.

Партнерство Binance

Найбільша криптобіржа світу Binance? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд оголосила про партнерство з інвестиційною онлайн-платформою CapBridge, ліцензованою та регульованою Валютним управлінням Сінгапуру (MAS). CapBridge оперує біржею цінних паперів та надає послуги на ринку капіталів.

Читайте також: 💳 На Binance зробили нульову комісію на купівлю криптовалюти за допомогою картки

Вигідна угода

Генеральний директор Binance Чанпен Чжао зазначив, що зв’язок з CapBridge Financial неймовірно важливий. Binance зможе співпрацювати з ліцензованою компанією та розширить сферу своїх послуг, забезпечуючи відповідність місцевим нормам.

Деталі співпраці не оголошуються. Зрозумілим є одне: партнерство двох великих компаній надасть нові можливості розвитку ринку. Про це наголосив генеральний директор CapBridge Джонсон Чен. Він зазначив, що його повністю ліцензована платформа запропонує нові можливості для користувачів Binance. Які саме — поки невідомо.

Головні клієнти біржі Binance

Інституціонали все ще залишаються основними клієнтами компанії. Тож, Binance за допомогою CapBridge Financial розширить можливості інвестування для них.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

? Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд.

Раніше ми вже писали, як Binance Pay стала доступна у альфа-версії для всіх користувачів? Binance Pay доступна у альфа-версії для всіх користувачів — що нового

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...