Реклама

👨🏼‍💻 Microsoft переводить своїх працівників на гібридний режим роботи

Для цього навіть створили спеціальний план дій.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
👨🏼‍💻 Microsoft переводить своїх працівників на гібридний режим роботи
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 👨🏼‍💻 Microsoft переводить своїх працівників на гібридний режим роботи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Для цього навіть створили спеціальний план дій.

Моделі роботи в Microsoft

Наразі Microsoft має свої офіси у 21 країні, однак під час карантину COVID-19 працівники працюють з дому. Аби якось оптимізувати робочі місця, компанія вирішила оптимізувати свої офіси та надати можливість співробітникам відвідувати офіси.

Hybrid Workplace Dial — це план, який дозволить Microsoft відкрити свої офіси навіть під час обмежень. План загалом складається з шести етапів, з ним можна швидко організувати робочі місця в залежності від стану здоров’я співробітників, або, навпаки, переводити офіси на віддалений режим роботи.

Моделі роботи в Microsoft

Відтак, згідно з етапами 1-3 краще працювати віддалено, 4-5 — можна працювати в офісах, однак з певними обмеженнями, а ось з шостим етапом можна працювати так, як зручно.

Читайте також: 🤝 ЗМІ: Microsoft планує придбати Discord за $10 млрд 

Це не прямий план дій — це лише низка порад, як краще працювати та у яких умовах це буде можливим. Працівники Microsoft можуть обирати будь-який з форматів роботи.

Усім працівникам в офісах роздають дезінфікуючі засоби та маски. Аби дотримуватися вимог соціального дистанціювання, в офісах впровадили стандарти відвідуваності — обмежена кількість людей на певну площину. Наразі компанія планує переобладнати офіси під потреби людей під час карантину — збільшать поміж відвідувачами дистанцію й приберуть непотрібні місця.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...