Реклама

Таксі у Харкові: чому варто обрати Opti

Čytaty latynkoju
Таксі у Харкові: чому варто обрати Opti
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Таксі у Харкові: чому варто обрати Opti
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Карантин та епідемія коронавірусу змусили нас мінімізувати контакти з іншими людьми, аби забезпечити себе та людей навколо. Саме тому ми намагаємося зменшити кількість поїздок у громадському транспорті, надаючи перевагу таксі. Отже, питання вибору надійного перевізника актуальне як ніколи. На що слід звернути увагу, розберемо на прикладі таксі Opti.

Про Opti

Сервіс Opti працює на ринку понад 15 років та доступний у Харкові та ще у понад 30 містах України (а також у Польщі та Литві). Під час локдауну минулого року Opti започаткувала у найбільш постраждалих містах ініціативу щодо безкоштовного перевезення медичних працівників.

Які переваги таксі Opti?

Великий вибір авто

Opti пропонує на вибір пасажирам чотири категорії.

  • Go (Економ)
  • Choice (Стандарт)
  • Relax (Комфорт)
  • Ego (Business)

Також можна замовити універсали для поїздок усією родиною або скористатися мікроавтобусами для великої компанії друзів. Якщо вам потрібно перевезти меблі чи великогабаритні товари, то до ваших послуг грузові перевезення від Opti.

Підтримка клієнтів

Обов’язково зверніть увагу на можливість зв’язку з підтримкою, адже у житті може статися все, що завгодно. Тому важливо знати, що вас не залишать наодинці. Наприклад, в Opti ви завжди зможете зв’язатися з клієнт-сервісом зручним для вас способом: через месенджер або імейл чи за телефонним дзвінком.

Можливість попереднього замовлення

Якщо вам потрібно вночі або вранці викликати таксі у Харкові, радимо скористатися зручною функцією попереднього замовлення авто в Opti. Так ви точно не спізнитеся на роботу або в аеропорт чи на вокзал.

  1. Зайдіть у застосунок
  2. Прокладіть маршрут
  3. Зайдіть у меню побажань
  4. Виберіть функцію попереднього замовлення

Мультифункціональність

Терміново потрібно передати документи, забув ноутбук чи ключі від дому або треба перевезти щось важке? З Opti не доведеться шукати кур’єрську доставку.

Заходьте у застосунок та обирайте послуги доставки до дверей або під будинок. Також пам’ятай, що з кожного замовлення Opti нараховує кешбек.

Як замовити таксі?

Opti пропонує викликати таксі через сайт або мобільний застосунок, який доступний на Android та IOS.

Якщо у вас нема інтернету, то Opti подбав і про це — викликати таксі у Харкові, як і в інших містах України, можна за номером 579. Після підтвердження замовлення машину подадуть протягом 5-10 хвилин.

За кожну поїздку з Opti ви отримуєте 5% кешбеку від вартості, які можете накопичувати та використовувати у наступних поїздках.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...