Реклама

🤩 На акціях майнінгових компаній можна заробити швидше, ніж на біткоїні: дослідження

На кожен 1% зростання біткоїна припадає 2,5% зростання акцій майнінгових компаній
Čytaty latynkoju
🤩 На акціях майнінгових компаній можна заробити швидше, ніж на біткоїні: дослідження
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤩 На акціях майнінгових компаній можна заробити швидше, ніж на біткоїні: дослідження
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На кожен 1% зростання біткоїна припадає 2,5% зростання акцій майнінгових компаній

Майнінг біткоїнів набирає обертів

За останній рік біткоїн-майнери заробили значно більше, ніж холдери біткоїну? Трейдинг криптовалют і його основи: можливості, виклики, ризики. Спостереженнями поділився віцепрезидент Fundstrat Global Advisors, Ліор Шимрон, у розмові з CNBC. Fundstrat Global Advisors — незалежний дослідницький центр, що займається розробкою ринкової стратегії та галузевими дослідженнями.

За словами аналітика, під час поточного бичачого тренду, біткоїн виріс на 900%, однак середня прибутковість найбільших публічно вторгованих акцій майнінгових компаній склала 5000%.

В аналіз були включені чотири найбільші компанії у сфері майнінгу біткоїна: Marathon Digital Holdings, Riot Blockchain, Hive Blockchain і Hut 8. Капіталізація кожної становить $1 млрд.

Читайте також: 🚿 Бойлер WiseMining Sato для майнінгу біткоїна скоро надійде у продаж

Швидкий доступ до біткоїна

Через брак регульованих продуктів для інвестування в криптовалюті в США спостерігається підвищений інтерес інвесторів до акцій майнінгових компаній. Шимрон додав, що в інвесторів зараз є бажання отримати доступ до біткоїна, а майнінгові компанії — один зі способів це зробити.

Біткоїн та акції майнінгових компаній

На основі графіку можна зробити висновок, що прибуток, який демонструють ці майнінгові компанії, становить 2,5% на кожен 1% приросту ціни біткоїна. Попри те, що підрахунки можуть бути приблизними та мати неточності, вони показують загальні тренди на ринку криптовалюти.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...